MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a bajai biztosítási gyilkos másodfokon is

Másodfokon is életfogytiglani szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság pénteken azt a bajai férfit, aki egy fiatal nőt megmérgezett, majd egy másik áldozatát is megpróbálta megölni, hogy hozzájusson nagy összegű életbiztosításukhoz. Az ítélet nem jogerős, mivel az ügyész, illetve a vádlott és védője is fellebbezett.

MTI Világ

Megerősítették az al-Kaida-tag életfogytiglani büntetését

Az illetékes katonai felülvizsgálati bizottság megerősítette pénteken az al-Kaida terrorszervezet propaganda szakértőjének tartott Ali Hamza al-Bahlulra kirótt életfogytiglani börtönbüntetést - jelentette be az amerikai védelmi minisztérium.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a csepeli baltás gyilkos

Jogerősen életfogytiglani szabadságvesztéssel sújtotta Balogh Zoltánt a Fővárosi Ítélőtábla szerdán azért, mert három éve baltával agyonvert egy 82 éves asszonyt Csepelen.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a salgótarjáni bozótvágós gyilkos

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre és a feltételes szabadság lehetőségéből való kizárásra ítélte hétfőn a Nógrád Megyei Bíróság a salgótarjáni Fekete Lászlót, aki 2009 decemberében bozótvágó késsel kaszabolta halálra volt élettársát és annak új barátját.

Blikk Itthon

Drága a fogvatartása, öregotthonba küldenék Pándy Andrást

Megelégelte a belga állam, hogy napi 300 eurójába (80 ezer forintba) kerül Pándy András fogvatartása. Így már alig várták, hogy letöltsön 15 évet a rácsok mögött. Belgiumban ugyanis akár ennyi idő után szabadulhat az életfogytiglanira ítélt bűnöző, ha jó a magaviselete - írja a Blikk.

MTI Itthon

Tényleges életfogytiglant kért az ügyész a móri perben

A Fővárosi Ítélőtáblán csütörtökön tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést indítványozott az ügyész Weiszdorn Róbertre, a nyolc halálos áldozatot eredményező, 2002. május 9-én elkövetett móri bankrablás ügyében.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a szanki baltás gyilkos

Életfogytiglani szabadságvesztésre ítélt a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy 28 éves férfit, aki 2009 augusztusában egy szanki tanyán baltával vert agyon egy 61 éves, svájci állampolgárságú asszonyt.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a háromszoros gyilkos

Életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtott egy férfit a Fővárosi Bíróság első fokon kedden azért, mert 2008-ban baltával agyonütötte 89 éves szomszédasszonyát és rágyújtotta a házat volt élettársára, annak gyermekére és az új élettársra.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk