MTI Világ

Letölti húsz életfogytiglanját a "hasfelmetsző" sorozatgyilkos

Élete végéig börtönben marad a múlt század egyik leghírhedtebb angliai tömeggyilkosa, a "yorkshire-i hasfelmetsző", miután a londoni felsőbíróság pénteken elutasította a csaknem harminc éve ülő elítélt kérését annak megállapítására, hogy minimum mennyi időt kell rács mögött töltenie.

MTI Itthon

Tényleges életfogytiglan vár Magyar Róbertre

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását kérte az ügyész vádbeszédében a szökésben levő Magyar Róbertre, a "fekete sereg" néven ismert szervezet vád szerinti vezetőjére csütörtökön a Fővárosi Bíróságon. A vádhatóság képviselője a további 29 vádlott közül 23 esetében kért fegyházbüntetést.

MTI Itthon

Életfogytiglani fegyház az ózdi kettős gyilkosnak

Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság az ózdi kettős gyilkosság elsőrendű vádlottját, T. Ádámot nem jogerősen pénteken. A holttest, illetve a fegyver eltüntetésében segítőket, azaz T. Ádám barátnőjét és annak lánybarátját - a másod-, és harmadrendű vádlott - a bíróság felmentette.

MTI Itthon

Nem kért életfogytiglant az ügyész a Koszi-klán tagjaira

Annak ellenére, hogy bűnszervezetben, a legsúlyosabb bűncselekmények, köztük emberölés és fegyveres rablás elkövetésnek vádjával állnak bíróság előtt a Koszi-klán tagjai, a keddi legfelsőbb bírósági tárgyalás vádbeszédében az ügyész egyetlen vádlottnál sem indítványozta az életfogytig tartó fegyházbüntetést.

hvg.hu Itthon

Életfogytiglan a tömegbe gránátot dobó törökszentmiklósi férfinak

Életfogytig tartó fegyházbüntetést szabott ki a Debreceni Ítélőtábla csütörtöki jogerős ítéletével arra a férfira, aki 2005-ben két család egymás elleni tömegverekedését egy kézigránát tömegbe hajításával zárta le Törökszentmiklóson; az eset során egy ember meghalt - közölte Koszta János, az intézmény sajtótitkára az ítélethirdetés után.

MTI Itthon

Felgyújtotta feleségét, életfogytiglanit kapott

Életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte a Nógrád Megyei Bíróság azt a 70 éves karancslapujtői férfit, aki két éve felgyújtotta feleségét; az asszony tíz nap múlva belehalt sérüléseibe - tájékoztatta az ügyészség hétfőn az MTI-t.

MTI Itthon

Életfogytiglani a pécsdevecseri gyilkosoknak

Életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Baranya Megyei Bíróság szerdán hozott, nem jogerős határozatában azt a két fiatalembert, akik agyonverték egyikük nevelőapját tavaly augusztusban Pécsdevecserben.

MTI Itthon

Életfogytiglant kapott a gödi kettős gyilkos

Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte több emberen, s 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt első fokon, nem jogerősen, kedden a Pest Megyei Bíróság azt a férfit, aki 2006 decemberében korábbi élettársát és közös kisfiukat fejbe lőtte.

MTI Itthon

Tényleges életfogytiglan a soproni kaszinós gyilkosnak

Előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt jogerősen tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte a soproni kaszinós gyilkost a Győri Ítélőtáblán Kovács Tamás bíró tanácsa kedden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk