hvg.hu Vállalkozás

Ez hogy van? Egyre nagyobb lakások jönnek egyre kisebb alapterületen

Egyre több a 3 és 4 szobás, az állami lakástámogatásnak megfelelő ingatlan az új építésű lakások kínálatában, részesedésük az idén 35 százalék, szemben a tavalyi 27 százalékkal - derül ki az ingatlan.com elemzéséből. Az is látszik, hogy a vásárlók minél több szobát szeretnének ugyanakkora vagy alig nagyobb alapterületen.

hvg.hu Élet+Stílus

Videó: újból megépült Párizs – Kínában

Amióta Kína a világ egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasága, azóta uralkodó mánia a keleti országban, hogy az európai kultúra a maga fizikai valójában, a nagyobb európai városok kicsinyített, reprodukált másában is megjelenjen. – Legutóbb a kínai Párizs készült el.

Torontáli Zoltán Gazdaság

Nem indult be a csok. Talán majd jövőre

Ugrott mindenki a 10+10 millió forintos ígéretre, aztán koppant. Kevesen igényelnek csokpénzt, és ők is csak keveset. Az ingatlanfejlesztők inkább nem nekik építik a lakásokat.

hvg.hu Gazdaság

Elég volt! A földrengésből is pénzt csinál az olasz maffia

Ne a maffia kaszáljon a földrengés utáni újjáépítésből! Nemcsak morális okból fogalmazta meg ezt Olaszország maffiaellenes főügyésze. Franco Roberti, aki a La Repubblica című lapnak nyilatkozott, arra célzott, hogy a maffia pocsék munkát végez. Földrengésbiztos épületeket ígér. A pénzt fel is veszi. Majd a következő földrengés során a középületek és a magánházak kártyavárként roskadnak össze.

hvg.hu Gazdaság

Nol: csúsznak a nagyprojektek, alig lesz mit átadni a 2018-as kampányban

A Népszabadság összeszedte, hol tartanak a kormányzati és fővárosi fejlesztések, melyikből lehet valóság és mikorra. A lap megállapítja, hogy 2018-ban a Fidesz kampánygurujai valószínűleg nem nagyon építhetnek nagyszabású átadóünnepségek népszerűség-felhajtó erejére Budapesten, hiába van sok ötlet illetve hiába indultak el építkezések.

1
4 5 6 7 8
16

A címlapról ajánljuk