hvg.hu Én és a Cégem

Úgy tűnik tényleg indokolatlanul csuklóztatják a Gerlóczyt

Az építkezés, ami miatt bő fél éve nem nyithatja ki teraszát Budapest egyik leghangulatosabb terasza, elkezdődött, és végre bebizonyosodhatott, amit a kávéház tulajdonosa eddig is hangoztatott: az építkezésnek jelen formájában nem sok köze van a teraszhoz, vígan nyitva tarthatnának. De akkor vajon miért nem kapnak engedélyt tavaly október óta?

MTI Itthon

Kisebb lőszerraktárra bukkantak a XVII. kerületben

Visszatérhettek otthonaikba szombaton délután annak a tizennégy XVII. kerületi családi háznak a lakói, akiknek délelőtt egy építkezésen talált szovjet lőszerek és 80 kilogrammnyi lőpor miatt kellett elhagyniuk otthonaikat.

MTI Vállalkozás

Indulhat a soroksári IKEA építése

Megkezdik az új, soroksári IKEA áruház építésének előkészítését, miután befejezték a terület régészeti feltárását. Az ígérik, hogy nemsokára lesz egy weboldal, ahol mindenki választ kaphat az építkezéssel kapcsolatos kérdéseire.

HVG Itthon

Diszkont-Makovecz: Jön a nemzeti típusterv

Olcsón megvásárolható tervek, a megvalósításukhoz kapcsolódó „rezsicsökkentett” engedélyezési eljárás – így ösztönözne a kormány az ízlése szerinti lakóházak építésére.

hvg.hu Gazdaság

Látványvideó: tomboló tömeget álmodnak az épülő MTK-stadionba

Látványtervekből épülő imázsvideót tettek közzé az MTK Facebook-oldalán az épülő Hidegkúti Nándor Stadionról. A videó a 2016. szeptember 21-i nyitómecccsel is kecsegtet. A stadionra négy részletben 3,01 milliárd forint közpénzt fizet ki az állam, erről egy májusi miniszterelnöki rendelet gondoskodott.

1
5 6 7 8 9
16

A címlapról ajánljuk