hvg.hu Tech

Kimarad a YouTube az új iPhone-ból

Az Apple egyre látványosabban szakad el a Google-től, az új iPhone-ból már kihagyják az eddig az operációs rendszer részét képező YouTube alkalmazást is.

hvg.hu Tech

Ahol már előrendelhető az iPhone 5

Meg sem jelent, be sem jelentették, gyakorlatilag semmi nem lehet tudni róla, de néhány kereskedőnél már előrendelhető az Apple következő mobilja - tudósít a Reuters.

hvg.hu Tech

Videón az új iPhone hátlapja

Kiszivárgott, alacsony felbontású fotók helyett ezúttal egy jó minőségű videó bukkant elő az új iPhone feltételezett hátlapjáról.

hvg.hu Tech

Kiszivárgott fotók: ez az új iPhone?

Nagyobb kijelzővel és kisebb csatlakozóval érkezhet az új iPhone, melynek hátuljáról és aljáról egy eddig megbízható információkat szolgáltató cég tett közzé fotókat.

hvg.hu Tech

Itthon is kapható az iPhone 4S

Akciós csomagban a kártyafüggetlen 16 GB-os verzió egy év garanciával 264 990 Ft /db-tól, a normál csomag 1 év garanciával 275 990 Ft /db-tól, a prémium csomag 1+2 év garanciával 299 990 Ft /db-tól kapható. A 32 GB-os 309 990 forinttól, a 64-es 330 000 forinttól indul. Szerződéssel a 4S 16 GB-os verzió már 9900 forinttól megvásárolható.

hvg.hu Tech

iPhone 4S: rettegnek-e a riválisok?

Letűnhetnek a napok, amikor az Apple diktálja az okostelefonok piacán a feltételeket. Az iPhone 4S piacra dobásával olyan területre lép, ahol komoly kihívói akadnak. A Google  Android operációs rendszere egyre nagyobb piaci részesedést mondhat a magáénak.

hvg.hu Tech

Jön az olcsó iPhone – de hová tűnt az iPhone 5?

Az Apple cupertinói központjában a várakozásokkal ellentétben nem mutatták be az iPhone 5-öt, a szupertelefon legenda maradt. Felmerülhet, hogy a Samsungnak sikerült megtorpedóznia az új készülék bevezetését. Mégis fordulópont az Apple életében az iPhone 4S: az egykori elittelefon-gyártó olcsó készülékekkel árasztja el a piacot.

hvg.hu Tech

Bejelentette az Apple az iPhone 4S-t – mit tud?

Gyorsabb, A5 csip és jobb kamera van benne, hosszabb az akkumulátor élettartama, és megmondja, hogy kell-e esőkabátot venni aznap – ilyen az Apple új „világtelefonja”.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk