hvg.hu Vállalkozás

Új magyar fejlesztés: Itt a mobilos idegenvezető

Ezentúl nem kell cipelni a vaskos Útikönyvet és idegenvezetőt sem kell bérelni Budapest belvárosában. Egy új fejlesztésű mobilalkalmazással bárki használhatja a digitális budapesti idegenvezetőt. Egy QR-kód leolvasásával a turisták megismerhetik a helyszínek történetét és a hozzájuk kapcsolódó városi legendákat.

hvg.hu Plázs

Budapest visszakerült a Louis Vuitton útikönyvébe

Egy év kihagyás után ismét helyet kapott a magyar főváros a Louis Vuitton City Guide útikönyv-sorozatban - írta a Napi Gazdaság. Az e hét eleje óta kapható, kilenc kötetből álló 2013-as európai sorozat VIII. kötetében szerepel Budapest.

Rác András Plázs

Ráizgultak Budapestre a külföldiek

Independent, Vice és Alice Cooper is népszerűsíti a várost. Megtudjuk tőlük, hogy Búdapeszt iz tú szitíz: Búda end Peszt. Ki írja a bédekkereket?

hvg.hu Itthon

A körúti New York kávéház a legszebb a világon

A budapesti New York kávéház lett a világ legszebb kávéháza a Ucityguides.com útikalauz szerint, emellett pedig az Andrássy út és maga a magyar főváros is felkerült az oldal top 10-es listáiba.

hvg.hu Tech

Automatikusan megtervezi városnéző túránkat egy weboldal

Még ha csak pár napra utazunk is el egy-egy híres városba, szeretnénk mindent látni. Kirándulásunk előtt így hosszasan bújjuk a térképeket, útikönyveket és persze az internetet is, hogy megpróbáljuk a lehetetlent: minden fontos látnivalót összegyűjteni. Pedig létezik ennél egyszerűbb megoldás is.

travelline.hu Plázs

Jézus kép vagy meztelen nők

La Paz finoman mondva is érdekes város: nincsenek egyenes utak, az utcán sétálva nem látni egyetlen teljesen bevakolt...

travelline.hu Plázs

Mi a Travelline?

Talán ismerős neked is az a helyzet, amikor a bőröndöd tele van olyan tárgyakkal, amit...


A címlapról ajánljuk