MTI Itthon

Megszűnt az útlezárás a 2-es főúton Rétságnál

Befejeződött a balesetet szenvedett kamion műszaki mentése, megszűnt az útlezárás a 2-es főúton Rétságnál - közölte az MTI-vel Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délután.

MTI Autó

Teljes útzár mellett mentenek egy kamiont Rétságnál

Teljes útlezárás mellett folytatják a szombaton balesetet szenvedett kamion műszaki mentését a 2-es főúton Rétság külterületén - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-vel.

MTI Itthon

Útzár a 6-os úton is

Teljes útzár van a 6-os úton Adony és Kulcs között, ahol egy személygépkocsi fának ütközött - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedés

Megszűnt az útzár a Gyömrői úton

Feloldották az útzárat péntek délután a XVIII. kerületi Gyömrői úton, ahol korábban baleset miatt teljes útzár volt érvényben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

MTI Itthon

Árokba borult egy kamion, teljes útzár a 86-os főúton

Műszaki mentés miatt teljes útzárra és forgalomelterelésre kell számítaniuk a 86-os számú főúton közlekedőknek a 86-os számú főúton a Vas megyei Vámoscsalád és Vasegerszeg között - tájékoztatta az MTI-t vasárnap a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI Közlekedés

Teljes útzár a 84-esen

Megnyitották a délelőtt baleset miatt lezárt a 84-es főutat Kópházánál - közölte az MTI-vel a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese koradélután.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk