MTI Baleset

Felborult egy kamion az M6-oson, teljes az útzár

Felborult egy pótkocsis teherautó péntek délután az M6-os autópályán, és keresztbe fordulva elfoglalja az utat a Pécs felé vezető sávban, Besnyő közelében. A sofőr nem sérült meg, de az érintett útszakaszt a műszaki mentés idejére lezárták - közölte a rendőrség.

MTI Itthon

Már nincs útzár az M43-ason

A műszaki mentés befejezése után feloldották az útzárat az M43-as autópályának az M5-ös felé vezető oldalán a sándorfalvi úti csomópont után, ahol vasárnap reggel egy román személygépkocsi és egy tejszállító kamion ütközött össze, a balesetben egy ember sérült meg - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MTI Itthon

Baleset, útzár az M43-ason

Baleset miatt lezárták az M43-as autópályának az M5-ös felé vezető oldalát a sándorfalvi úti csomópont után; egy román személygépkocsi és egy tejszállító kamion ütközött össze vasárnap reggel, egy ember megsérült - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MTI Baleset

Felborult egy kamion az M6-oson

Felborult egy búzát szállító kamion az M6-os autópálya dunaújvárosi, északi felhajtójánál, a 67-es kilométer térségében szombat délelőtt - közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI Itthon

Lezárták a 63-as utat Abánál

Baleset miatt teljesen lezárták a 63-as főutat a Fejér megyei Aba község külterületén. A járműveket a település belterületére terelik - közölte a rendőrség.

MTI Itthon

Lezárták az M1-es autópályát

Műszaki mentés miatt lezárták az M1-es autópályát hétfő reggel a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a forgalmat Zsámbék és Bicske között az 1-es főútra terelték.

MTI Itthon

Frontális karambol Bicskénél - teljes útzár az 1-es főúton

Frontálisan ütközött két autó az 1-es főút 34-es kilométerénél, Bicske térségében kedd este. Mindkét kocsi vezetője súlyosan megsérült, egyiküket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Az érintett útszakaszon teljes útzár van - közölte a rendőrség.

HavariaPress Autó

Beterítette a gabona a 47-es utat

Karambolozott egy teherautó és egy gabonát szállító vontató a 47-es úton Hódmezővásárhelynél. Az utat a kiömlött szállítmány beterítette, az útszakaszt lezárták.

MTI Itthon

Halálos baleset az M3-on - útzár Budapest felé

Egy személy meghalt, három pedig megsérült, amikor három személygépkocsi ütközött össze szombat este az M3-as autópálya Mezőkövesd és Füzesabony közötti szakaszán - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MTI Itthon

Már szabad az út a 8-ason, Karakónál

Feloldották a hétfő kora reggel óta tartó teljes útzárat a 8-as főúton a Vas megyei Karakó közelében, ahol egy közlekedési baleset miatt helyszíneltek - közölte a rendőrség.

MTI Itthon

Somogy: busszal ütközött egy autó, teljes útzár

Autóbusszal ütközött egy személygépkocsi Visz és Karád között hétfőn kora este; a balesetben a személygépkocsi vezetője és utasa megsérült, az utat a helyszínelés idejére lezárták - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

1
4 5 6 7 8 9 10

A címlapról ajánljuk