hvg.hu Autó

Új 1-es és X2-es BMW-k mutatkoztak be

A bajor márka ezúttal a kompakt modelljeit vette kezelésbe, melyek új motorokkal és felszereltségi szintekkel próbálják pénztárca nyitogatásra csábítani a vásárlókat.

hvg.hu Autó

Itt a BMW új kiskupéja, a 2-es sorozat

A bajor márka bemutatta régóta várt újdonságát, amely a jelenlegi 1-es sorozat háromajtósát váltja fel, egyben teljesen elválik annak formavilágától is.

Biró Csongor Autó

Teszt: BMW is lehet cégautó

Prémium autóknál megszoktuk, hogy a durván magas alapár nem tartalmaz szinte semmilyen felszereltséget. Fapados BMW-t találni lehetetlen, nekünk sikerült egy alapfelszereltséghez közeli példányt tesztelnünk. Az ötajtós 1-es BMW ebben a konfigurációban igazi cégautó, piros színben pedig csinos üzletasszonyokat öltöztet.

automenedzser.hu Autó

Nyolcmilliós BMW? Teszteltük

Prémium autóknál megszoktuk, hogy a durván magas alapár nem tartalmaz szinte semmilyen felszereltséget.

Biró Csongor Autó

Teszt: mit tud a leggyengébb BMW?

Kipróbáltuk a leggyengébb és legkisebb BMW-t. A 120d lenyűgözött, a 116d-től hasonlót vártam. Csokis szájízzel a málnaszörp is keserű, a 116d lomhasága felerősítette a 120d dinamizmusát. De ez természetes. Bár ugyanaz a motor dolgozik a szépen megnőtt hátsókerekes bébi BMW-ben, az egyikben 184 lóerőt rejtettek el, a másiknak 116-tal kellett megelégednie. Fogyasztásban nincs különbség közöttük, élményben és árban van.


A címlapról ajánljuk