MTI/hvg.hu Itthon

A MÁV oldhatja meg a gyerekek jutalomjegye körüli cirkuszt

Utazási kedvezményt ígér a MÁV azoknak a diákoknak, akik kitűnő bizonyítványuk miatt ingyen cirkuszjegyet kaptak a Kliktől, de a magas utazási költségek miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy az előadásra felutazzanak Budapestre. Az MSZP szerint a 112 ezer megjutalmazott gyerekből eddig mindössze 4 ezren éltek a lehetőséggel.

MTI Itthon

MSZP: El lett rontva a jól tanuló gyerekek jutalma

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője szerint eddig közel 4000 gyermek regisztrált az előadásra, és ez "köszönő viszonyban sincs" azzal a 112 ezerrel diákkal, akik a kitűnő bizonyítvány mellé ajándék cirkuszjegyet kaptak a Fővárosi Nagycirkuszba, vagyis beigazolódni látszik az a félelem, hogy a szülők nem tudják igénybe venni az ajándékot.

MTI Itthon

MSZP: Ha a bankadóra csökkentésére van pénz, az ingyen gyerekétkeztetésre is legyen

Az MSZP azt követeli, hogy már idén tavasztól terjesszék ki az ingyenes óvodai étkeztetést - mondta Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Budai Bernadett szóvivő kérdésre válaszolva azt mondta, helytelennek tartják, hogy a kormánypártok gazdasági bevándorlókról beszélnek, mert ezek az emberek nem a gazdaságilag gyenge Magyarországon akarnak letelepedni.

MTI / hvg.hu Itthon

Semjén Zsolt nyaralóját piszkálja az MSZP

Az MSZP szerint Rogán, Kósa és Szijjártó luxusvillái mellett Semjén Zsoltnak is problémás a vagyonnyilatkozata, a KDNP szerint a 102 négyzetméteres balatoni üdülővel semmi gond nincs.

MTI Itthon

MSZP: a Fidesz a "leghatékonyabb fogamzásgátló"

Az MSZP szerint a Fidesz-kormány ma Magyarországon a "leghatékonyabb fogamzásgátló" – mondta Bangóné Borbély Ildikó, a párt országgyűlési képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk