hvg.hu Tech

E-poggyászcímkét tesztel a British

Az elektronikus poggyászcímke nem csak egy utazáshoz elég, az aktuális repülés adatait mobiljuk segítségével rögzíthetik rá az utasok.

hvg.hu Tech

Lazít a mobilos tiltáson a British

A jelenlegi szabályok szerint egyetlen gép utasai sem kapcsolhatják be mobiljukat leszállás után, amíg ki nem nyitották a repülő ajtaját. A British Airways lazít saját szabályzatán.

MTI Vállalkozás

A British Airways és az Iberia is veszteségesek

Az International Airlines Group (IAG), a British Airways (BA) és a spanyol Iberia légitársaság anyakonszernje a magas üzemanyagárak és a spanyol piac gyengélkedése miatt 249 millió eurós működési veszteséggel zárta az első negyedévet. Egy évvel korábban 102 millió euró volt a veszteség.

MTI Itthon

Malév-csőd: így utazhat a British Airways-zel

A British Airways szerint azok az utasok, akiknek péntek előtt kiállított repülőjegyén a járatszám a kódmegosztási egyezmény alapján a BA125-ös előkóddal kezdődik, és az útvonal tartalmaz olyan szakaszt, amelyen a járatot a Malév üzemeltette volna, kérhetik, hogy a British Airways saját járatain eljuttassa őket utazásuk végcéljára, vagy teljes jegyár-visszatérítés is lehetséges.

MTI Gazdaság

Nagyobb gépeket küldhet a British Airways Budapestre

Fontolgatja nagyobb repülőgépek közlekedtetését Budapestre a British Airways (BA) a Malév leállása nyomán - közölte pénteken Londonban Anthony Cane, a legnagyobb brit légitársaság médiakapcsolati igazgatója.

Krisztina O'Brien Gasztro

Heston Blumenthal döntött

Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben Heston Blumenthalnak nem annyira a konyhája, mint inkább a hálószobája került reflektorfénybe, most a Nagyszerű Britek nevében döntött. Még hozzá arról, ki és mivel etesse a jövő évi olimpia idején a szigetországba repülő utasokat.

Hírszerző/FH Gazdaság

Csúnyán megfizetett a havazásért a British Airways

Körülbelül 50 millió fontos (13,8 milliárd forint) kárt okozott a British Airwaysnek a decemberi havazás. Az Európát és Észak-Amerikát decemberben beborító hó miatt jelentős fennakadások voltak a légiközlekedésben, különösen a brit repülőtereken.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk