MTI Sport

Mely csapatok juthatnak ki szerdán a foci-vb-re?

A házigazda jogán résztvevő Dél-afrikai Köztársaság mellett eddig hét válogatott jutott ki a 2010-es labdarúgó-világbajnokságra. Ma rajtuk kívül öt ország csapata juthat ki a jövő évi dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra.

MTI Sport

A magyar férfi pólósok tízgólos diadala

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-5-ös győzelmet aratott a Dél-afrikai Köztársaság csapata felett a római vizes világbajnokságon, az A csoport utolsó fordulójában.

MTI Karrier

Hárommillió dél-afrikai fiatal nem dolgozik

Csaknem hárommillió fiatal dél-afrikai, a 18 és 24 év közöttiek negyven százaléka munka nélkül él, és semmilyen oktatásban vagy képzésben nem részesül. A helyzetet súlyosbítja, hogy a nehéz munkakörülmények miatt egyre több tanár hagyja ott állását - állapította meg egy szerdán közzétett jelentésben a dél-afrikai kormány.

Vincze Szabolcs Sport

Soha nem látott biztonsági készülődés Dél-Afrikában a futball-vb-re

2010-ben, a futballtörténelem során először, Afrika rendezi az aktuális labdarúgó-világbajnokságot. Dél-Afrika, a rendező ország nagy hangsúlyt helyez az esemény népszerűsítésére. Hazánkban járt Mark Fish dél-afrikai focista, a vb utazó nagykövete. Vele és a dél-afrikai nagykövettel beszélgettünk.

MTI Világ

Halálos cápatámadás Dél-Afrikában

Cápa ölt meg egy 16 éves szörföst Dél-Afrika partjainál. A fiatal fiú a parton halt meg Port St. Johns közelében pénteken - olvasható a The Herald című lap hétfői számában.

1
10 11 12 13 14 15 16

A címlapról ajánljuk