MTI Sport

Pistoriust elengedik külföldre

Oscar Pistorius, a barátnője megölésével vádolt, mozgássérült sztársportoló bizonyos feltételekkel elhagyhatja Dél-Afrikát, hogy nemzetközi versenyeken induljon – így döntött csütörtökön Pistorius beadványa nyomán egy dél-afrikai bíróság.

MTI Világ

Rendőrök verhettek agyon egy taxisofőrt Dél-Afrikában

Gyilkosság vádjával állítanak bíróság elé nyolc rendőrt Dél-Afrikában, miután meghalt az a 27 éves mozambiki férfi, akit az autójukhoz kötözve húztak végig egy forgalmas utcán. A történteket az ellenzék és Jacob Zuma államfő is élesen elítélte.

hvg.hu Világ

Gyilkossági kísérlettel gyanúsítják a Pistorius ellen nyomozó rendőrt

Hétrendbeli emberölési kísérlettel gyanúsítják azt a rendőrnyomozót, aki Oscar Pistorius bírósági meghallgatásán többször is felsült. Csütörtök reggel Pistorius megjelent a bíróságon, hogy közöljék, óvadék ellenében szabadlábon védekezhet-e. A nyomozót a korábbi hírekkel szemben nem zárják ki az ügyből.

hvg.hu Autó

Rekordot döntött a Fokvárosból Londonba száguldó Fiat Panda

Célba ért és rekordot döntött az a két vállalkozó kedvű brit férfi, akik egy Fiat Pandával vágtak neki a dél-afrikai Fokvárosból Londonig tartó 14700 kilométeres távnak, hogy megdöntsenek egy több mint 30 éve fennálló csúcsot.

hvg.hu Autó

Fokvárosból Londonba egy parányi Fiattal

Pénteken elrajtolt a dél-afrikai Fokvárosból az a két brit férfi, akik egy Fiat Pandával non-stop akarják teljesíteni a Londonig tartó 14700 kilométeres távot. A cél egy több mint 30 éve fennálló rekord megdöntése.

MTI Shake

Több ezer krokodil szabadult el Dél-Afrikában

Hozzávetőleg 15 ezer krokodil szabadult el egy dél-afrikai farmról, amelynek gazdája a heves időjárás miatt kényszerült a kapuk kinyitására, ezzel megakadályozva, hogy az özönvíz mindent elsodorjon.

MTI Világ

Csak idén 32 orrszarvút öltek meg Ázsiában

Az új évben sem hagyott alább az illegális orrszarvúvadászat a Dél-Afrikai Köztársaságban: a környezetvédelmi minisztérium szerdai közleménye szerint idén eddig 32 rinocéroszt öltek meg orvvadászok az Ázsiában, főleg Vietnámban aranyáron eladható "szarvukért".

hvg.hu Karrier

Heten meghaltak egy állásinterjún

Több tízezren jelentkeztek 90 helyre, a fitneszteszt során heten meghaltak, több százan kórházba kerültek a dél-afrikai Pietermaritzburgban pénteken.

1
5 6 7 8 9
16

A címlapról ajánljuk