hvg.hu Itthon

Meglepő, mely pártok izzadhatnak az ajánlások miatt az utolsó percig

Végignézve a Nemzeti Választási Iroda adatait az látszik, sokan vérmes reményekkel vágtak neki a választásnak: 106 jelöltet ígértek, ehhez képest alig pár embernek sikerült eddig összeszedni az aláírásokat. A határidő hétfő, aznap van az utolsó lehetőség leadni az íveket. A nagy ellenzéki pártok is küszködtek.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány báránybőrbe bújt farkasozza a Jobbikot, de az LMP-vel már kávézik

Még mindig megvan az esély arra, hogy a Jobbik a báránybőrbe bújt farkas, ezért ne kérjék még a választóik sem, hogy velük is fogjanak össze - mondta Gyurcsány Ferenc az Egyenes beszéd hétfő esti adásában. Az LMP viszont már nem zárkózik el a DK-val való együttműködéstől szerinte, mint korábban, így érdemes az eddigi informális, kávézós tapogatózásoknál tovább lépni.

Gergely Márton-Windisch Judit Itthon

Göncz unokája kiátkozta Schmidt Mária fiát, de azért a DK-t ütik közösen

Üdítőnek bizonyult a demokratikus vita a Rózsadombot és Óbuda egy részét tartalmazó választókerületben. A Momentum jelöltje kijelentette: gazdasági összefonódásai miatt számára Ungár Péter nem hiteles jelölt. Az LMP politikusa épp onnan kapta a pofont, ahol pártja a választási szövetségest keresi. De nem ez volt számára az egyetlen politikai meglepetés.

hvg.hu Itthon

Bokros üzeni: van olyan ajánlat, amiért visszalép

31 helyen állíthat jelöltet a Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Mozgalom, köztük több olyan körzetben, ahol a baloldali győzelmet veszélyeztetik. Bokros Lajos azt mondja, mindenki ott indul, ahol akar, de azért egy "tisztességes megállapodás lehetőségét" nem zárják ki.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: Szoft diktatúra van Magyarországon

A Demokratikus Koalíció elnöke azt mondta az Inforádió Aréna című műsorában, hogy a DK választási listája végleges, szerinte nem a különböző pártok miniszterelnök-jelöltjeivel, hanem Orbán Viktor kormányfővel kellene vitázni.

hvg.hu Itthon

Jobbik: Megakadályoztuk a paradicsomlopást

Visszafogottan rendpárti arcát mutatja a Jobbik Miskolcon, legalábbis a Közös Ország Mozgalom vitájából ez szűrhető le. Ismét a fideszes jelölt nélkül vitáztak a háromosztatú körzetben, ahol négy éve 1600 szavazatkülönbségen múlt a győzelem. A mostani választás még ennél is izgalmasabb lehet.

1
4 5 6 7 8
53

A címlapról ajánljuk