hvg.hu/MTI Itthon

TEK-blöff: Feljelentést tesznek Gyurcsányék

A Demokratikus Koalíció közveszéllyel való fenyegetés miatt feljelentést tesz, miután a párt szerint a Terrorelhárítási Központ szerinte teljesen tudatosan félrevezette a közvéleményt és a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: A kormányzásra kell készülnünk

Magyarország mindenkié, nemcsak az uraké, nemcsak az orbánságé - véli Gyurcsány Ferenc, aki szerint Orbán ugyan tud kolbászt tölteni, de azt nem tudja, mi az a password. A DK elnöke szerint a demokratikus erőknek a kormányzásra kell készülnie.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány 3 pontban győzné le Orbánt

A DK elnöke délután mutatja be Sokak Magyarországa című programját, amelynek részleteiről az Index írt előzetesen. Gyurcsány Ferenc szerint erős vezetőre van szükség, és ha a baloldal hatalomra jut, nem szabad visszaállítani a 2010 előtti rendet.

hvg.hu Itthon

DK: Áder János azt teszi, amit egy hűséges pártkatonának kell

A DK nem várja, hogy a köztársasági elnök kikeljen a kerítés, az embertelen menekültpolitika, az európai normákkal és értékekkel ellentétes törvénymódosítások vagy a hadsereg határra vezénylése ellen. Áder csak egy egyszerű beosztott, akit felesleges arra kérni, hogy a hazáját és ne pedig a főnökét képviselje – írta szigorú közleményben a DK elnökségi tagja.

hvg.hu Itthon

"Orbán egy fociultra" (videó)

A bókot Juhász Péter mondta a miniszterelnöknek az Együtt vasárnapi tüntetésén. Nem volt könnyű nap, Gyurcsány Ferenc is lenyomott egy kiselőadást emberségről és a kezüket nyújtó szenvedőkről. Nézze meg a videónkat!

hvg.hu Itthon

Nem nyomoznak a pofozkodó DK-s nyugdíjasok ellen

Már áprilisban felfüggesztette a rendőrség a nyomozást, amelyet Gulyás Márton korábbi Krétakör-vezető bántalmazása miatt indítottak, mert nem sikerült azonosítani a támadókat. Gulyás ellentüntetőként jelent meg egy tavaly nyári DK-s rendezvényen, néhány idősebb férfi pedig felpofozta őt.

hvg.hu Itthon

A DK és nagy szegedi segélycsata

Gréczy Zsolt állításával szemben a Demokratikus Koalíció csoportja nem csupán adományokat, de jelentős médiát is vitt a szegedi migránssegítő állomásra. Rövid helyszíni beszámoló arról, mi is történt hétfőn.

hvg.hu Itthon

Nem fogadták el a DK adományát a menekültek segítői

A szegedi MigSzol tagjai a pártpropagandától elhatárolódva visszautasították a DK adományát. Más lenne a helyzet – mondták – ha a pártpolitikusok nem rendeznek sajtótájékoztatót, hanem magánemberként adják át, amit hoztak. Végül a DK-s küldöttség közvetlenül a migránsok között osztotta szét az adományt.

MTI Itthon

Összevissza beszélt Polt Péter a DK szerint az Európai Parlamentben

Meghallgatta Polt Pétert az EP jogi bizottsága Kovács Béla jobbikos EP-képviselő mentelmi ügyében. A zárt ülésen elhangzottakról senki nem beszélhetett, de a DK brüsszeli képviselője arról beszélt, hogy a magyar főügyész összevissza válaszokat adott, és az egész meghallgatás csak azt bizonyította, hogy rendkívül zavaros ügyről van szó.

hvg.hu Itthon

DK és homofóbia: hát, ez nem akar összejönni

Hiába vonul Gyurcsány Ferenc pártelnök a meleg büszkeség menetén, úgy tűnik, a Demokratikus Koalíció (DK) vidéki bázisában van igény a homofóbiára. A múltkor Sütő László pécsi DK-s intézett kirohanást a melegek ellen fekáliás végbélnyílásokról értekezve, most pedig a debreceni DK adott felületet a Jobbegyenes írásának, amely exhibicionista őrjöngésnek tartja a Pride-ot, és "cigánybűnözőkhöz" hasonlítja a melegfelvonulás résztvevőit.

1
5 6 7 8 9
37

A címlapról ajánljuk