Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Másról szól ez a kurva ország

Meg akartam változtatni az országot – meséli Gyurcsány Ferenc, így, múlt időben, mert a múltról van szó, és mert a jövőt nem ő fogja megváltoztatni. Hanem leginkább Orbán Viktor a csapatával.

MTI / hvg.hu Gazdaság

"Gőzerővel folyik a trafikpályázatok megsemmisítése"

A Demokratikus Koalíció szerint "gőzerővel folyik" a számítógépek lecserélése a fejlesztési minisztériumnál és a dohánykereskedelmi cégnél. Azokat a gépeket, amelyeken a pályázati előkészítése zajlott vagy lecserélik, vagy fejlesztés címén kicserélik az adathordozóikat – mondta Varju László. A tárca közleményben cáfolta a Varju által elmondottakat.

MTI Itthon

Feljelenti a DK Gaudi-Nagyot auschwitzos hozzászólása miatt

Feljelenti a Demokratikus Koalíció (DK) Gaudi-Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselőt a parlamentben csütörtökön a holokausztról tett kijelentése miatt – közölte Molnár Csaba, a DK színeiben politizáló független képviselő pénteken az MTI-vel.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: velem nem nyerne az ellenzék

Őszre kiderül, hogy Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon áll az ellenzéki összefogás élére – mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke az MR1-Kossuth Rádió műsorában. A volt kormányfő arról is beszélt, nem lesz jelölt, vele ugyanis biztosan nem nyernének.

MTI Gazdaság

Trafikmutyi: a DK nyilatkozatot követel a fideszesektől

A Demokratikus Koalíció (DK) azt várja, hogy a Fidesz és a KDNP parlamenti képviselői, illetve polgármesterei nyolc napon belül írásban nyilatkozzanak arról, nem vettek részt a trafikpályázatok előkészítésében és nem tettek javaslatot a nyertesek személyére.

Itthon

Május 1.: Gyurcsány élesen bírálta Bajnai pártját

Ha az Együtt 2014 nem akar közös listát a jövő évi választásokon, akkor jobb, ha Külön 2014-re nevezi át magát - mondta a Városligetben Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány szerint aki finnyáskodik és válogat a "demokratikus ellenzéki erők" között, az nyugodtan kérje felvételét a Fideszbe.

hvg.hu Itthon

Fotó: Gyurcsány vérvétel közben adott interjút

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a békéscsabai Vérellátó Központban adott vért, közben pedig a DK Facebook-oldalának tanulsága szerint arra is volt ereje, hogy interjút adjon. Fotó.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk