MTI Világ

Donald Trump Putyint dicsérte

Amikor a republikánus párt lehetséges elnökjelölt-várományosát arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Putyin "újságírókat, politikai ellenfeleket gyilkol és lerohan más országokat", Trump azt válaszolta: "Putyin legalább vezetőként viselkedik, nem úgy, mint ahogyan ez nálunk van".

MTI Világ

Trump soha nem volt még ennyire népszerű

Soha még akkora népszerűségi előnnyel nem állt ki vitázni vetélytársaival a republikánus elnökjelöltségre pályázó Donald Trump, mint most - derül ki két most közzétett felmérésből is.

hvg.hu Itthon

Erős Orbán-címlappal jelenik meg az Economist

Játék a félelemmel - címlapján ezzel a szöveggel jelenik meg az Economist politikai-gazdasági hetilap legfrissebb száma. A címlapon pedig nem más szerepel, mint Orbán Viktor, mégpedig az amerikai republikánus elnökjelölt-aspiráns Donald Trump és a francia szélsőjobbos Marine Le Pen társaságában. A címlapsztori a jobboldali populista politikusok megjelenésének veszélyeiről szól.

hvg.hu Világ

Videó: Donald Trumpot megtámadja egy sas

Valamiért csak most kapta fel az internet azt az augusztusban készült videót, amint Donald Trump, a botrányos megnyilvánulásairól híres amerikai republikánus elnökjelölt-aspiráns látható, amint épp címlapos interjút készítenek vele a Time magazin számára. A politikus beleegyezett, hogy egy sassal pózoljon a fotókon, aztán ez történt.

hvg.hu Világ

Amerikai kormányzók ellenzik a merényletek óta a szírek befogadását

Barack Obama és az amerikai külügy szeptemberben csatlakozott a menekültválság kezeléséhez és szírek tízezreit fogadnák be. A párizsi merényletek óta azonban több amerikai állam kormányzója ellenzi, hogy hozzájuk is kerüljenek szíriai menekültek. Donald Trump republikánus elnökjelölt-aspiráns egyenesen a mecseteket is bezáratná.

MTI Világ

Trump: Nem bánom, ha Putyin szét akarja verni az Iszlám Államot

A republikánus elnökjelölt-aspiránsok vitáján vita alakult ki Jeb Bush és Donald Trump között azzal kapcsolatban, hogy hogyan kellene reagálni a szíriai orosz intervencióra. Trump ismét megosztotta erősen bevándorlóellenes álláspontját a közönséggel.

MTI Világ

Trump: Obama "rettenetesen végzi az ország vezetését"

Az elnökségre törő milliárdos, aki egyben valóságshow-sztár is, azért sértődött meg az amerikai elnökre, mert az azt találta mondani, hogy a republikánus elnökjelölt-aspiránsok még egy televíziós vitaműsor moderátorait sem tudják kezelni.

MTI Világ

Majdnem összeverekedtek Donald Trump hívei és kritizálói

A republikánus elnökjelöltségre pályázó politikusok népszerűségi listáját vezető Donald Trump richmondi kampányrendezvényén tettlegességig fajult egy összeszólalkozás a milliárdos üzletember ellenfelei és támogatói között.

MTI Világ

Nem hisznek az amerikaiak a legnépszerűbb elnökjelölteknek

A legújabb közvéleménykutatás szerint a demokratáknál Hillary Clinton, a republikánusoknál Donald Trump vezet. Clintont nagyon sokan elutasítják, és vezetői képességeit is Trumpé után sorolják az amerikaiak. A szavahihetőségi versenyben viszont mindketten leszerepeltek.

hvg.hu/MTI Világ

Donald Trump növelte előnyét a republikánus elnökjelöltek között

A legfrissebb közvéleménykutatások alapján a többször megbotránkozást keltő, szabadszájú amerikai milliárdos tovább tudta növelni előnyét a republikánusok lehetéges elnökjelöltjei közötti versenyben. Ha nem következik be változás, ő lehet a demokraták kihívója Barack Obama mandátumának lejártát követően.

hvg.hu Világ

Washington Post: Orbán, a magyar Trump

A Washington Post megint Orbánnal foglalkozik: a szélsőjobbos állandó jelzővel illetik, és a republikánusok idegenellenes kiszólásairól elhíresült elnökjelöltjéhez hasonlítják.

MTI Világ

Trump már veri Clintont

Az ingatlanmilliárdos, valóságshow-sztárral szemben, egy friss felmérés szerint, ma elbukna Hillary Clinton volt külügyminiszter az elnökválasztáson.

1
94 95 96 97 98 99 100

A címlapról ajánljuk