hvg.hu Gazdaság

Futó: Vida Ildikó nem akar amerikai vízumot kérni

A NAV elnöke nem akar az Egyesült Államokba utazni, ezért vízumkérelmet sem nyújt be – ezt mondta Vida Ildikó ügyvédje az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este. Futó Barnabás azzal kapcsolatban beszélt erről, hogy a NAV-elnök és André Goodfriend amerikai ügyvivő hétfői találkozóján felmerült: egy esetleges vízumeljárással tisztázni lehetne a NAV-elnök ügyét.

hvg.hu Itthon

Braun Róbert: a DK és az Együtt-PM nem a riválisaink

Braun Róbert, az MSZP politikusa volt pénteken este az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége, akit a műsorvezető Kálmán Olga a pénteki szocialista párti fejleményekről kérdezett. Braun azt mondta, köszönettel tartoznak Mesterházy Attilára, de most új lehetőséget kapott a párt arra, hogy megújuljanak. Nevet azonban nem mondott a lehetséges pártelnök személyére.

hvg.hu Itthon

Kálmán Olga és Deutsch Tamás között izzik a levegő

Kálmán Olgával, az ATV Egyenes beszéd című politikai-közéleti műsorának vezetőjével közöl interjút a Magyar Narancs és a Heti Válasz is. Az újságíró elárulta, kivel szeret a leginkább interjút készíteni, de a műhelytitkairól is beszélt.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány Bajnai visszalépéséről beszélt

Az MSZP már eldöntötte, hogy ő adja a miniszterelnök-jelöltet, az Együtt-PM-mel folytatott vitát ezért csak úgy lehet lezárni, ha valamelyik fél hátralép – mondta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK vezetője az ATV-ben. Gyurcsány szerint Bajnainak csak két választási lehetősége van, vagy visszalép a miniszterelnök-jelöltségtől az MSZP javára, vagy külön indul a választásokon.

hvg.hu Itthon

Pálffy: a KDNP-nek nincs mondanivalója trafikügyben

Fogalmam sem volt, ki az a Hadházy Ákos, a KDNP nem dohányzik, nem indult pályázaton, semmi mondanivalóm nincs az ügyben – ezt mondta csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában Pálffy István, a kereszténydemokrata párt frakciószóvivője.

hvg.hu Itthon

Videó: Több megyében is láncszavaztathatták a romákat

Juhász Péter, a Milla elnöke szerint több megye szegényebb vidékein megszervezhették a láncszavazást a 2010-es parlamenti választáson. Állítja: a helyi cigány vezetők több helyen írásba kapták az ígéretet, hogy állást kapnak, ha elég embert szerveznek be a láncszavaztatába.

MTI Itthon

Bajnai: nem egyértelmű az LMP döntése

Bajnai Gordon szerint az LMP által vallott értékeknek helyük van az Együtt 2014 választói mozgalomban, akkor is, ha az ökopárt nem csatlakozik hozzá. A Haza és Haladás Egyesület elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában hétfőn azt mondta: most a párt nélküli választók megszólítása a feladatuk, és jövő tavasszal jöhet el az ideje annak, hogy más ellenzéki erőkkel tárgyaljanak.

ATV Itthon

Torgyán gondolkodik azon, beperelje-e Kósát

Kósa Lajos nyilatkozata távol esik még a bölcsesség szikrájától is, hiszen ha igaz lenne, amit mondott, akkor saját magát dehonesztálja a Fidesz, hiszen 1998-ban nem alakulhatott volna meg az első Orbán-kormány, ha én nem vagyok – ezt mondta Torgyán József mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kedden.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány Bajnait szeretné miniszterelnöknek

Gyurcsány Ferenc nem tartja lehetetlennek, hogy Bajnai Gordon legyen a demokratikus ellenzék egyik miniszterelnök-jelöltje - a volt miniszterelnök erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt.

MTI Itthon

Császy Zsolt szerint politikai per folyik ellene a Sukoró-ügyben

A sukorói ingatlancsere ügyében meggyanúsított Császy Zsolt szerint politikai per folyik ellene; a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt értékesítési igazgatója az ATV Egyenes Beszéd című műsorában pénteken azt mondta: az ügy és a nyomozás nem a tényekről és a jogról szól, hanem a politikáról.

1 2

A címlapról ajánljuk