MTI Gazdaság

Örökbefogadók is kaphatnak lakásvásárlási támogatást

Támogatást kaphatnak örökbefogadó családok az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális államtitkársága és az OTP Bank között kedden aláírt megállapodás értelmében. A pénzintézet vállalta azt is, hogy a kiskorúak és a gondnokság alatt állók betéteinek kezelésére értékálló számlát biztosít.

hvg.hu Napi merítés

VV: Orbán Viktor kockáztat a gigaminisztériummal

Minden szervezetelmélet alaptézise, hogy a vezető napja is 24 órából áll. Az eddig is gyenge érdekérvényesítési képességű humán minisztérium veszélyesen nagy lesz - írja a Véleményvezér blog legfrissebb bejegyzésében.

hvg.hu Itthon

Fotó: Kövér László kinevezte Balog Zoltánt miniszterré

Az államfői feladat- és hatásköröket gyakorló Kövér László házelnök – a miniszterelnök javaslatára – szerdán átadta a miniszteri kinevezést Balog Zoltánnak, aki május 14-ei hatállyal az emberi erőforrások minisztere.

MTI Itthon

Megszavazták a Nefmi átnevezését

Emberi Erőforrások Minisztériuma lesz a Nemzeti Erőforrás Minisztériumból (Nefmi). A május 14-én életbe lépő névváltoztatást kedden hagyta jóvá a parlament.

MTI Itthon

Balog szerint nem kerül sokba a Nefmi átnevezése

Lényeges személyi változásokat és strukturális átalakításokat tervez Balog Zoltán leendő tárcavezető a majdani Emberi Erőforrások Minisztériumában. Erről a miniszterjelölt beszélt meghallgatásán az Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottsága előtt hétfőn.

hvg.hu/MTI Itthon

Balog: nem minden család méltó a család elnevezésre

Két új államtitkárság kerül át Balog Zoltán irányítása alatt a Nemzeti Erőforrás Minisztériumához. A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkárságot továbbra is Balog vezeti majd - hangzott el az Országgyűlés ifjúsági, szociális, családügyi és lakhatási bizottságának hétfői ülésén, ahol meghallgatták a leendő minisztert.

hvg.hu Itthon

Balog döntött: átkeresztelik a Nefmit

Május 14-től Emberi Erőforrások Minisztériumává nevezik át a Nemzeti Erőforrás Minisztériumát - az erről szóló törvényjavaslatot péntek délután nyújtotta be a kormány a parlamentnek.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk