hvg.hu Sport

Shane Tusup: Hálás vagyok azért, amit Magyarország adott

A kedd délelőtti programban Hosszú Katinka selejtezőt úszott 200 méter gyorson, majd délután az 5. idővel jutott tovább a szerdai döntőbe, erről beszélt videósorozata legfrissebb részében. Edző-férje pedig még mindig keresi a szavakat, hogy leírja az uszodai hangulatot.

hvg.hu Sport

Hosszú Katinka és Szilágyi Liliána is döntőt úszik holnap

A vizes világbajnokság szerdai versenynapján két futamban is komoly éremeséllyel számolhatunk, ebből egy realizálódott: 200 pillangón Cseh Lászlónak jött ki jobban a lépés, és ezüstérmet szerzett, míg Kenderesi Tamás negyedik lett. Hosszú Katinka a 200 gyors fináléjában 7. lett, a számot az olasz Pellegrini nyerte, az amerikaiak klasszisa, Katie Ledecky holtversenyben lett második. Hosszú és Szilágyi Liliána 200 pillangón döntős. Női pólóválogatottunk 10-9-re nyert Görögország ellen az első helyosztón.

hvg.hu Sport

A pólósok gálameccsel, az úszók "Hungarian hamburgerrel" kápráztatták el a nézőket

A magyar válogatott simán verte Oroszországot a negyeddöntőben, ezzel már biztosan éremért fog harcolni. A keddi teljesítmények alapján az egész vb legizgalmasabb döntője jöhet szerdán a férfi 200 méteres pillangóúszásban, hiszen Cseh László 2., Kenderesi Tamás 3. idővel jutott a döntőbe. Hosszú Katinka "kirándulószámában", 200 gyorson az 5. idővel kvalifikálta magát a döntőbe. A nap legjobb helyezését Kapás Boglárka és Kozma Dominik produkálta, előbbi egy 4., utóbbi egy 6. hellyel.

hvg.hu Sport

A Szörnnyel hangolódott döntőjére Hosszú Katinka – videó

Próbáltam felkészülni arra, milyen lesz itthon úszni, de nem sikerült. Sokkal intenzívebb élmény, mint valaha gondoltam volna, szerintem mi, úszók még nem tapasztaltuk meg az ilyen fajta hangulatot – magyarázta Hosszú Katinka az "aranyos" napja végén készített videóban.

hvg.hu Sport

Hatalmasat úszott Cseh és Kenderesi, jöhet az elődöntő

A címvédő Cseh László nagy idővel az első, Kenderesi Tamás pedig a hetedik helyen jutott tovább a 200 méter pillangó kedd délutáni középdöntőjébe. Előbbi kisebb, utóbbi hatalmas hajrával csapott be a célba elsőként a maga futamában.

hvg.hu Sport

Sokkolta az oroszokat a magyar válogatott, így jöhet az elődöntő

Az úszóprogramban Kapás 4., Késely 8. lett 1500 gyorson, míg Kozma Dominik a 6. helyet szerezte meg a 200 gyors döntőjében. Cseh László és Kenderesi Tamás remek úszással jutott döntőbe 200 pillangón, csakúgy mint Hosszú Katinka 200 gyorson. A férfi pólósok a négy közé juthatnak, ha legyőzik Oroszországot. Kövesse tudósításunkat a vizes vb keddi napjáról!

hvg.hu Sport

Hosszú Katinka: Úgy éreztem, nem csak magamért úszom

"Nehéz szavakba önteni, mit jelent ez a győzelem, olyan érzés, mint amikor először nyertem" – kezdte értékelését Hosszú Katinka, miután elsőként csapott célba 200 méter vegyesen a budapesti vizes világbajnokságon.

1
4 5 6 7 8
16

A címlapról ajánljuk