hvg.hu Tech

Furcsa hiba van a Facebookon

Érdekes hibajelenség figyelhető meg a Facebookon: bizonyos személyektől bizonyos személyeknek nem mennek az üzenetek. A közösségi oldal válogat, hogy kinek mit enged.

hvg.hu Tech

Látta már? Itt a Facebook Messenger első reklámja

Több mint három éve létezik a Facebook önálló üzenetküldő alkalmazása, mostanra azonban annyira sok a potenciális alternatíva, hogy a Facebook fontosnak tartotta, hogy csináljon egy videót a Messenger népszerűsítéséhez.

hvg.hu Plázs

SMS-illem: mennyi idő után kell válaszolni egy üzenetre? Kérdőív

Az okostelefonok révén számos lehetőségünk van az üzenetváltásra, de hogyan és milyen gyorsan válaszolunk? Idegesít, vagy mi idegesítjük az ismerőseinket, családtagjainkat, ha túl lassan reagálunk? És mit érzünk, ha nem jön válasz? Töltse ki kérdőívünket!

hvg.hu Tech

Sokan háborognak a Facebook ultimátumán

A Facebook-alkalmazások üzenetküldő funkciójának kikapcsolása és a különálló Messenger alkalmazás erőltetése miatt egyre több felhasználó háborog.

hvg.hu Tech

Mostantól kétfajta lájk van Facebookon

A felhasználók által sokat emlegetett “big like” is elérhető a Facebook üzenetküldésében. További újdonság, hogy rövid videoüzeneteket is küldhetnek egymásnak a felhasználók.

Balogh Csaba Tech

Hogyan telefonáljunk (majdnem) ingyen?

Korlátlan mobilozást engedő díjcsomagok ide vagy oda, aki nem szeretne havonta tízezret áldozni az (azon felül) ingyenes kommunikációra, annak még mindig nem a szolgáltatók tarifacsomagjai között kell keresgélnie. Illetve mégis, de fele annyiból is megúszhatjuk a telefonálgatást egy jól megválasztott mobilnetes tarifa és egy-két népszerű alkalmazás használatával.

hvg.hu Tech

Megjelent a diszlájk a Facebookon

A Facebook üzenetküldő alkalmazása, a Messenger matricái között már diszlájk ikonnal is kifejezhetjük, ha nem tetszik valami, az üzenőfalon pedig még ezen a héten megjelenhetnek a videós hirdetések.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk