hvg.hu Tech

Ingyen mobiltelefonálás Facebookkal, már Európában is

A Facebook korábban csak Kanadában és az USA-ban aktív, ingyen mobilozós szolgáltatása betette a lábát Európába. Elsőként csak az Egyesült Királyság felhasználóinál kapcsolták be a funkciót, de innen már nem lehet sok hátra addig, mire hozzánk is elér.

hvg.hu Tech

Több országban ingyen lesz a Facebook-üzenet

Kicsit váratlanul a Facebook is bejelentést tett a Barcelonában zajló Mobile World Congressen: 14 országban ingyen vagy a normál tarifánál olcsóbban használható majd a mobilnet facebookos üzenetküldésre. Magyarország (egyelőre) kimarad a jóból.

hvg.hu Tech

Egyre többen telefonálhatnak ingyen

Két hét sem telt bele, hogy a Facebook a kanadai felhasználókon megkezdte a Facebook Messenger alkalmazásba épített ingyenes telefonálási lehetőség fogadtatásának tesztelését, máris bővítik a kört. Hamarabb eljuthat hozzánk, mint gondolnánk.

hvg.hu Tech

Nagy durranásra készül jövő héten a Facebook - mi lehet az?

Január 15-ére szóló sajtómeghívókat küldött ki a Facebook, ami újra megindította a saját okosmobil körül rendre felerősödő pletykákat. De az is lehet, hogy arról lesz szó, néhány héten belül már mi is ingyen telefonálhatunk a (nem facebookos) mobiljainkkal.

Balogh Csaba Tech

Ingyenes telefonálással újít a Facebook

Mérföldkőnek számító frissítést kapott a Facebook Messenger alkalmazás, mellyel mostantól mindenki küldhet azonnali hangos üzeneteket ismerőseinek, egy tesztcsoport pedig már a várhatóan hamarosan mindenki számára megérkező élő, ingyenes telefonbeszélgetést.

hvg.hu Tech

Nagy újítás a Facebooktól

Jelentős csapást mér az idén 20 éves sms-re a Facebook. Már a közösségi oldal felhasználójának sem kell lennünk ahhoz, hogy használhassuk a Facebook Messenger alkalmazást, elég csupán telefonszámunkat megadnunk hozzá.

hvg.hu Tech

Megújult a Facebook üzenetküldője

Az új Facebook Messengert az androidos készülékkel rendelkezők már élvezhetik, de a cég ígérete szerint hamarosan megújul az iPhone-os alkalmazás is.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk