Balogh Csaba Tech

Megbicsaklott a Facebook, zuhanórepülésben a papírok

Hiába a minden eddiginél nagyobb bevétel, lényegében szabadesésben van a Facebook részvényeinek értéke, miután a felhasználószám-növekedés tekintetében története legkisebb növekedését érte el az idei második negyedévben a közösségi oldal.

hvg.hu Tech

Mutatjuk, melyik Facebook-oldalak verik át; hiába lájkol, senki nem nyer semmit

Egy "gyönyörű szép 0 km-es" autót lehet nyerni a Facebookon? Vagy egy nagyképernyős tévét? Esetleg egy komplett ülőgarnitúrát? Csak egy lájkolást és/vagy egy megosztást kérnek érte? Ha felmerül önben a gyanú, hogy kamu nyereményjátékról van szó, vessen egy pillantást listánkra. Igyekszünk minél teljesebbé tenni, frissen tartani, hogy minél kevesebb embert vezethessenek meg a facebookos csalók.

Balogh Csaba Tech

Ez most nem vicc: letörölnek a Facebookról mindenkit, aki túl fiatal

A Facebook szabályzata a kezdetektől úgy szól, leghamarabb 13 éves kortól lehet regisztrálni. A közösségi oldalnál most bejelentették: mostantól betartatják a korhatárt. A szigor nem csak a 13 évesnél fiatalabbakat érintheti rosszul, hanem a velük napközben Facebookon kapcsolatot tartó szüleiket is.

hvg.hu Tech

Zuckerberg: A Facebookon elfér a holokauszttagadás

A közösségi oldal első embere szerint az emberek többsége nem szándékosan ferdít el történelmi tényeket, így ezen gondolatokat nem tilthatják le, és nem söpörhetik ki a Facebook felületéről.

1 2 3 4 5 6 7
194

A címlapról ajánljuk