Lukács Andrea Kult

X-faktor: a lúzer, a bulvárhős és a legnagyobb húzás

Volt némi konkurenciája a X-faktor negyedik széria kezdőrúgásának, de tökéletesen kitöltötték a szombat estéjét azoknak, akiknek szemét nem homályosították el az örömkönnyek Orbán Ráhel boldogító igenje hallatán. A vérfrissítés jót tett a tehetségkutatónak, aminek voltak hátborzongató és libabőrözős pillanatai egyaránt.

cz.t. Kult

Egy hosszú comb pár perc rivaldafényre elég - interjú Kozma Orsival

Kozma Orsi csütörtökön megjelent új lemeze mellett hamarosan két gyermekkel is jelentkezik. Hogyan kezeli közönségét egy mindennek és mindenkinek megfelelni vágyó énekesnő? Milyen Geszti Péter márkaneve alatt élni? És miért veszélyesek a hosszú combok? Interjú.

hvg.hu Kult

Geszti Péter duzzog Csiszárék miatt

Geszti Péter nem érti, A Dal zsűrije miért az underground dalokat részesíti előnyben az eurovíziós kiválasztó show során a mainstream helyett - írja a Bors.

MTI Kult

Több szám szövegét is Geszti írta az Eurovíziós Dalfesztiválra

Öt számban érdekelt Geszti Péter az Eurovíziós Dalfesztivál most szombaton induló magyar válogatóversenyén, A Dalban: szövegíróként Rácz Gergő, Éliás Gyula és Fehér Zoltán dalait jegyzi, emellett besegített Gyurcsík Tibor és Burai Krisztián munkáiba.

hvg.hu Kult

Geszti Péter minden határon túlmegy

Geszti Péter összes nevezett dalát beválogatták a legjobb harmincba, így három és fél szövege verseng majd a február 2-án induló Eurovíziós Dalfesztivál előválogató showjában. A dalszerző mindeközben egy nemzetközi vonatkozású slágeren dolgozik.

hvg.hu Kult

Vajon Orbán Viktor hallgatta reggel a Petőfi Rádiót?

Telepi gyerekek a nyolcból, benzinár, porladó magyar önbizalom. A közmédia tágas világán belül egyértelműen a Petőfi Rádió szippantja be a legtöbb fiatalt, és egyre több olyan előadónak ad teret, akik reflektálnak az aktuális társadalmi jelenségekre, és adott esetben a hatalomnak sem félnek odapörkölni. Feltérképeztük az aktuális kínálatot a reggeli műsorsávból. Így ébredünk mi.

hvg.hu Kult

Geszti Péter: „Kifordult alólam az ország”

„Nem akarok összeszorított foggal és farpofával ülni egész nap, mert abból nem születik semmi” – mondja Geszti Péter, akivel Novák Péter beszélget az intézményesített hülyeség terjesztéséről, a műveltségről, mint alapvetésről, az alkalmazkodás kényszeréről.

Molnár Csaba Vállalkozás

A CBA a jobboldalra csábítja Geszti Pétert

Vezető pozícióra tör az élelmiszer-kiskereskedelemben a CBA-csoport, amely a magyar tulajdonú vállalkozásokat "helyzetbe hozó" Orbán-kormány egyik kedvezményezettje lehet. Az idén 20 éves CBA-csoport az ünnepélyes évfordulót egy baloldalhoz inkább köthető médiaszemélyiséggel celebrálná. Gyorsinterjú Baldauf Lászlóval, a CBA-csoport vezetőjével.

Index Kult

Idén elmarad: miért nem lesz ARC plakátkiállítás?

Nincs elég szponzor, 15 millió forint kéne ahhoz, hogy legalább jövőre megrendezhessék a 12. ARC-kiállítást. A szervezők szerint a lehetséges szponzorok félnek a szabad véleménynyilvánítástól – írja az Index.

Nagyítás

Sziget: tomboltak a Geszti-szóviccek - Nagyítás-fotógaléria

Geszti Péter másfél órás szóviccdömpingjét végül nem mosta el az eső. Elismerésre ad okot, hogy a Jazz+Azt képviselő Geszti Péter előzenekara is a Gringó Sztár Geszti Pétere volt, sőt, az afterpartyt is a kilencvenes években menő Geszti Péter fémjelezte Rapülők vitte. Meglepően sok rossz és kínos szóviccet tartalmazó fotóriportunk következik. Amennyiben olvasóinknak is eszébe jutna bármilyen vállalhatatlan szóvicc, kérjük, ne fogják vissza magukat a kommentekben, boldogan cseréljük képaláírásainkat, hogy teret adjunk a mindent elsöprő kínos humorcunaminak. A legjobb borzasztó szóviccet küldők között kisorsolunk egy Gesztiválra szóló belépőt, ami elmaradhatatlan kelléke lehet bármelyik időutazásra készülő olvasónknak!

MTI Kult

Íme, a Sziget legnevesebb fellépői

Prince, a Pulp, a White Lies, a Chemical Brothers, a National, a Manic Street Preachers, a Judas Priest, a Deftones, a Motörhead, valamint az AfroCubism projekt emelkedik ki az idei, 19. Sziget fesztivál fellépői közül; a rendezvény hétfői, "mínusz egyedik" napján Geszti Péter és zenészbarátai adnak koncertet.

hvg.hu Kult

Gesztiék már a Szigetre gyúrnak - videó

Geszti Péter az új együttesével a Gringo Sztárral és a hajdan volt népszerű Rapülőkkel és Jazz+Azzal próbált a a Sziget -1. napján tartandó Gesztiválra. A nyílt próbán kérdeztük a mostani terveiről.

1 2 3 4 5
Karácsony: A modern, demokratikus politika csakis feminista lehet

Karácsony: A modern, demokratikus politika csakis feminista lehet

18 kocsit tört fel egy tolvaj Tatabányán

18 kocsit tört fel egy tolvaj Tatabányán

Fél évvel tovább megmarad a Szép-kártyák extra kedvezménye

Fél évvel tovább megmarad a Szép-kártyák extra kedvezménye

Ezt a telefonmárkát imádják legjobban az amerikai fiatalok

Ezt a telefonmárkát imádják legjobban az amerikai fiatalok

Lassan szó szerint ingyen lesz az áram, soha nem volt még ennyire olcsó a napenergia

Lassan szó szerint ingyen lesz az áram, soha nem volt még ennyire olcsó a napenergia

Így igényelhet vissza akár 280 ezer forintnyi szja-t

Így igényelhet vissza akár 280 ezer forintnyi szja-t

Mozibolondoknak és adományozni szerető könyvrajongóknak ajánljuk

Mozibolondoknak és adományozni szerető könyvrajongóknak ajánljuk

Trump higgadt volt, Biden állampolgárságot ígért a bevándorlóknak az utolsó elnökjelölti vitán

Trump higgadt volt, Biden állampolgárságot ígért a bevándorlóknak az utolsó elnökjelölti vitán

A címlapról ajánljuk

Már a Horthy-rendszerben elárasztotta Budapestet a kokain

Budapesten is elterjedt az 1920–1930-as években Európa-szerte népszerű kokain. Kokós Lexi kokainkirály pályafutásán át ezt a mozzanatot is feldolgozta cikkünk szerzője, Dezső András, a fehér por máig tartó magyarországi történéseiről szóló, Magyar kóla című könyvében.