hvg.hu Itthon

Pert vesztett a Hír TV és a Magyar Nemzet Veres János fiai ellen

Személyiségi jogok megsértése miatt indított kártérítési pert nyertek a Fővárosi Bíróságon Veres János volt pénzügyminiszter fiai a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft., valamint a Hír Televízió Zrt. ellen a nyírbátori üzleti vita néven ismertté vált ügyben. Az ítélet nem jogerős - közölték az érintett felperesek kedden az MTI-vel.

MTI/hvg.hu Itthon

A rendőrség szerint nem bántották Kislétán a tévéseket

Kapával támadtak Kislétán az ott forgató újságírókra a helyi romák - olvasható a HírTV honlapján. Az MTV szerint a köztévé roma-magazinjának emberét is bántalmazták. Előzőleg a HavariaPress is arról számolt be, tévéseket zavartak el a helybéliek. A rendőrség közlése szerint senkit nem bántalmaztak a helyiek.

HavariaPress Itthon

Tévésekre támadtak dühös helyiek Kislétán

Több tévésre is rátámadtak és elkergették őket az összesereglett cigányok Kislétán, ahol mára virradóra eddig ismeretlen tettesek agyonlőttek egy asszonyt - értesült a HavariaPress.

MTI Itthon

Majtényi a Hír TV cigányozásáról

Veszélyes lehet, hogy a médiahatóság annak ellenére nem marasztalt el egy műsort, hogy annak tartalmát a tagok jogsértőnek minősítették - áll az Országos Rádió és Televízió testület (ORTT) elnökének, Majtényi Lászlónak a pénteken nyilvánosságra hozott különvéleményében

MTI Itthon

Draskovics a Hír TV-s ügyről: "azt tettem, amit kellett"

Megdöbbentő, hogy a fideszes Lázár János egyes médiumok rágalmazásainak szintjére süllyedt, illetve hogy a Fidesz egyik vezető politikusa a kormány egyik tagját azért gondolja elmarasztalni, mert az teljesítette a törvényben előírt kötelezettségét - reagált Draskovics Tibor arra, hogy a Fidesz lemondásra szólította fel.

MTI Itthon

Fidesz: Draskovics magánakcióba kezdett a Hír TV-ügyben

Messze túllépett hatáskörén Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter az úgynevezett Hír TV-ügyben, amikor olyan magánakcióba kezdett, amely egy igazságügy-miniszter részéről a világ egyetlen országára sem vetne jó fényt - jelentette ki Balsai István fideszes képviselő.

MTI Itthon

Vádat emeltek a Hír Tv riportereit droggyanúba keverő ellen

Vádat emelt a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Hír TV két újságírójának droggyanúba keverése kapcsán ismertté vált B. Miklós ellen hamis vád és csalás bűntettének kísérlete miatt - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

MTI Itthon

Roma vezetők feljelentik a Hír TV-t

Hatóság és a közvélemény tudatos félrevezetése, valamint uszítás miatt feljelentik a Hír TV Riasztás című műsorának készítőit az enyingi benzinkútnál február közepén történt bűncselekmény tudósítása miatt - jelentette be Mohácsi Viktória európai parlamenti képviselő (SZDSZ) és ifj. Bogdán János, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) szóvivője.

1
8 9 10 11 12 13 14

A címlapról ajánljuk