#Hatala József

MLF Itthon

A miniszterek döntöttek arról, melyik bizalmasuknak jár a kiemelt fizetés

A minisztereknek tavaly még jogukban állt növelni a bizalmasaik fizetését, ezzel magyarázható, hogy négy miniszteri biztos jobban keresett, mint néhány helyettes államtitkár. Egy törvénymódosítás miatt januártól viszont csökkenteni kellett a díjazásukat - állítja a BM. Ám ezzel a Miniszterelnökség nem ért egyet, szerintük januártól is járhat a biztosoknak a 30%-os plusz.

MTI Itthon

Miniszteri biztos lett a volt főrendőrből

Pintér Sándor belügyminiszter miniszteri biztossá nevezte ki Hatala József volt országos rendőrfőkapitányt, a Nemzeti Bűnmegelőzés Tanács vezetőjét. Az erről szóló utasítás a Hivatalos Értesítő pénteki számában jelent meg.

MTI Itthon

Orbán kinevezte az új rendőrfőkapitányt

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Papp Károlyt országos rendőrfőkapitánnyá, elődjét Hatala Józsefet pedig a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnökévé nevezte ki - közölte a Belügyminisztérium (BM).

Csikász Brigitta Itthon

Ötpárti támogatással jöhet az új, erős kezű főrendőr

Munkamániás, következetes, precíz, barátságot nehezen kötő ember Papp Károly vezérőrnagy, akit szakmailag az ellenzéki pártok is alkalmasnak találták arra, hogy a nyugállományba vonuló Hatala József országos rendőrfőkapitány helyébe lépjen. Az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága pénteki ülésén támogatta Papp főkapitányi kinevezését.

MTI Itthon

Távozik az országos rendőrfőkapitány

Nyugdíjba vonul Hatala József országos rendőrfőkapitány, helyére Papp Károly rendőr vezérőrnagyot javasolta Pintér Sándor. Hatala ezentúl a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöki feladatait látja el.

Csikász Brigitta Itthon

Bakondi György szerint össze akarják ugrasztani Pintér Sándorral

Cáfolta Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője a hvg.hu-nak a sajtóértesülést, mely szerint hamarosan ő váltaná Pintér Sándort a belügyminiszteri székben. Azt mondta, úgy érzi, a katasztrófa-védelem élén a helyén van.

MTI/hvg.hu Itthon

Indoklás nélkül kirúgott négy rendőrfőkapitány-helyettest Hatala

Indoklás nélkül visszavonta Baranya, Fejér, Heves és Tolna megye bűnügyi rendőrfőkapitány-helyetteseinek vezetői megbízatását Hatala József országos főkapitány - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata szerdán az MTI-t.A

MTI Itthon

Hatala: biztonságos volt az idei balatoni szezon

Kiegyensúlyozottnak, biztonságosnak nevezte az idei balatoni szezont Hatala József országos rendőrfőkapitány a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság pénteki szezonzáró értekezletén, Veszprémben.

MTI Itthon

ORFK: szakszerű volt a rendőri intézkedés Cegléden

Törvényes, szakszerű és határozott volt a rendőri intézkedés a ceglédi konfliktus kezelésénél az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) tényfeltáró vizsgálata szerint, amelyet Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője ismertetett hétfőn.

MTI Itthon

Hatala már tudja, mi történhetett Cegléden

Elkészült a ceglédi rendőri intézkedéssel kapcsolatos tényfeltáró vizsgálati jelentés kiegészítése, amelynek megállapításait várhatóan hétfőn ismerteti az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

MTI Itthon

Hatala: a rendőrség nem tűri az antiszemitizmust

Hatala József országos rendőrfőkapitány arról biztosította a magyarországi zsidóságot, hogy a rendőrség a leghatározottabban fellép minden antiszemita megnyilvánulással szemben és érvényt szerez a törvény szigorának - közölte a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) csütörtökön.

MTI Itthon

Kivizsgálják a ceglédi rendőri fellépést

Tényfeltáró vizsgálatot rendelt a Cegléden történt rendőri intézkedéssel kapcsolatban Hatala József országos rendőrfőkapitány. A vizsgálat célja annak megállapítása, hogy az intézkedés során történt-e szakmai mulasztás.

hvg.hu Itthon

Levél Pintérnek: mit művelt a rendőrség Devecseren?

Nyílt levelet írt a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), a Magyar Helsinki Bizottság, valamint az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKINT) Pintér Sándor belügyminiszternek és Hatala József országos rendőrfőkapitánynak a vasárnapi devecseri szélsőjobboldali tüntetéssel kapcsolatban, amelyről úgy gondolják, hogy a rendőrségnek fel kellett volna oszlatnia, mert az már az elején elvesztette békés jellegét.

MTI Karrier

A rendőrség lett a legnagyobb munkáltató

Rend és egészségügy nélkül nem lehet társadalmat építeni – hangsúlyozta Hatala József országos rendőrfőkapitány A foglalkozás-egészségügy aktuális kérdései címmel tartott nemzetközi tudományos-szakmai konferencia megnyitóján mondott beszédében szerdán Budapesten, hozzátéve, mindkét hivatást esküt tett emberek végzik.

HavariaPress Itthon

Garamvölgyi: nem rendőr szólt a pénteki razziáról

Cáfolta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője, hogy a rendőrségtől szivárgott ki bizalmas információ a péntek éjszakai, tizenhárom szórakozóhelyen tartott razziáról. Garamvölgyi László szerint az akció nincs összefüggésben a rendőri korrupciós üggyel - olvasható a Magyar Hírlapban.

MTI Itthon

Tagadtak a korrupcióval gyanúsított főrendőrök

Tagadta bűnösségét az a két vezető beosztású rendőr és két civil, akiket a múlt héten korrupció gyanújával vettek őrizetbe, majd vasárnap elrendelték előzetes letartóztatásukat - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn.

MTI Itthon

Leváltottak két budapesti rendőri vezetőt

A belügyminiszter kedden indoklás nélkül visszavonta a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettesének vezetői megbízatását, az országos főkapitány pedig a közlekedésrendészeti főosztály vezetőjéét - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

1 2
Nyolc koronavírusos beteg meghalt, 199 új fertőzöttet találtak

Nyolc koronavírusos beteg meghalt, 199 új fertőzöttet találtak

László Csaba: Hatalmas káoszban kell tisztességes adózásra fogni a multikat

László Csaba: Hatalmas káoszban kell tisztességes adózásra fogni a multikat

A Reklámszövetség aggasztónak tartja a pedofília és a nemi identitás kérdésének összemosását

A Reklámszövetség aggasztónak tartja a pedofília és a nemi identitás kérdésének összemosását

Szelfit küldött a kínai Mars-járó

Szelfit küldött a kínai Mars-járó

Több mint hatmilliárd forintért gyártották le a védettségi kártyákat

Több mint hatmilliárd forintért gyártották le a védettségi kártyákat

Gendersemleges pekingi hurkáért rajongó Orbánt talált a Kétfarkú Kutya Párt a jövőben

Gendersemleges pekingi hurkáért rajongó Orbánt talált a Kétfarkú Kutya Párt a jövőben

Szijjártó mintha csak a NER-kultúrharcos Szakács Árpádot akarná heccelni

Szijjártó mintha csak a NER-kultúrharcos Szakács Árpádot akarná heccelni

Mi a közgazdászok felelőssége? Ez Kornai János új könyvének fő kérdése

Mi a közgazdászok felelőssége? Ez Kornai János új könyvének fő kérdése

A címlapról ajánljuk
Még több hír a VOLKSWAGEN támogatásával