MTI Világ

Juncker sokat locsogó magyar politikusokról beszélt

Nagyobb "verbális fegyelemre" lenne szükség a tagországokban, elkerülendő a túlzott piaci reagálásokat - mondta Jean-Claude Juncker, az euróövezeti országok pénzügyminiszteri csoportjának elnöke hétfő esti luxembourgi sajtótájékoztatóján. Azt is hozzátette, "nem igazán" aggódik Magyarország miatt.

MTI Gazdaság

Juncker is támogatja az Európai Valutaalap gondolatát

Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök is támogatóan nyilatkozott a pénzügyileg nehéz helyzetbe került euróövezeti országok megsegítésére hivatott Európai Valutaalap létrehozásának gondolatáról, miután kedden fogadta a hivatalos látogatáson a nagyhercegségben tartózkodó Angela Merkel német kancellárt.

MTI Gazdaság

Szociális válság fenyegeti az EU-t: milliókra vár reménytelenség

Szociális válság is fenyegeti az Európai Uniót, amely a nemzetközi gazdasági válság miatt a második világháború utáni legsúlyosabb munkanélküliségi helyzettel kényszerül szembenézni – figyelmeztetett az euróövezeti országok pénzügyminiszteri csoportjának elnöke, Jean-Claude Juncker.

MTI Gazdaság

Juncker: javul az európai gazdaság, de ez még nem elég

Bár a komoly visszaeséssel küszködő európai gazdaság az utóbbi időben bizonyos javulást mutat, ez a fellendüléshez még nem elég – jelentette ki Jean-Claude Juncker, luxemburgi kormányfő és pénzügyminiszter pénteken Prágában, az euróövezet pénzügyminisztereinek informális megbeszélése után.

1
10 11 12 13 14 15 16

A címlapról ajánljuk