MTI Világ

Juncker az EU bővítésére számít

Az Európai Bizottság elnöke a válságok ellenére még legalább további 60 évet jósol az Európai Uniónak, amelynek szerinte "akkor már biztosan több mint 30 tagállama lesz".

Gyükeri Mercédesz Itthon

Mi lesz Európával: Juncker tervei a vígjátéktól a sci-fiig

Nem vagyok diktátor - ezekkel a szavakkal vezette fel az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker az EU jövőjéről szóló javaslatait. A döntés nem is az ő kezében lesz. Mi megpróbáltuk kitalálni, a magyar kormány melyik forgatókönyvet választaná.

MTI Gazdaság

Juncker: borsos árat fizetnek a britek a Brexitért

Az Európai Unióból történő kilépés Nagy-Britannia számára nem jelent majd alacsonyabb költségeket, éppen ellenkezőleg, London borsos árat fog fizetni ezért - mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.

MTI Világ

Juncker: tévedés, hogy itt az idő az EU lebontására

Tévednek azok, akik azt hiszik, hogy eljött az Európai Unió lebontásának és darabokra szedésének ideje - mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén.

Gyükeri Mercédesz Gazdaság

Megint adóelkerülési botrányba keveredett Jean-Claude Juncker

Az Európai Bizottság szerint csak uborkaszezonban bedobott gumicsont az, hogy Jean-Claude Juncker kormányfőként akadályozta meg a legális adócsalások elleni fellépést az EU-ban. A bizottsági elnök székét aligha rengeti meg a botrány, de ezt leginkább az EU-országoknak köszönheti.

MTI Világ

Új ötlettel állt elő Juncker az EU szülinapja alkalmából

Teljes tévedésben vannak azok, akik azt gondolják, hogy elérkezett az idő Európa feldarabolására, de az Európai Uniónak a mai világhoz kell igazítania a szabályait, és egyes államok számára új pályát kell kialakítania - mondta Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke pénteken, az Európai Uniót létrehozó maastrichti szerződésről szóló megállapodás 25. évfordulóján.

MTI / hvg.hu Világ

Kültelki trükkel vádolja Orbán Brüsszelt

Semmiről nem jutottak egyezségre a kétnapos EU-csúcson az uniós állam- és kormányfők. Még azt sem lehet tudni, hogy lesz-e a sokat bírált kanadai szabadkereskedelmi egyezményből valami.

MTI Itthon

Szijjártó máris visszaszólt Junckernek

Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének Európa érdekeit kellene védenie, de "legalább ne sértődjön meg, amikor helyette ezt a magyar kormány megteszi" – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk