MTI Itthon

MSZP: a Fidesz megijedt saját kreálmányától, a Jobbiktól

Az MSZP úgy tudja, a Fidesz hivatalos pártüzenetben hívta fel aktivistái figyelmét, hogy - a szocialista megfogalmazás szerint - "szélsőséges" Jobbikra adott szavazatok a Fideszt gyengítik. A Fidesz álláspontja szerint viszont a Jobbik létezése kizárólag az szocialisták hatalmi érdekeit szolgálja.

Vélemény

Mennyire veszélyes a Jobbik előretörése?

Benne van a pakliban, hogy a Jobbik parlamenti frakcióval indítja a következő ciklust. Erre utal, hogy az ultrajobbos kispárt – amelynek támogatottsága vetekszik az SZDSZ és MDF népszerűségi mutatóival – immár a bejutási küszöb közelébe került. Vona Gábor három-négy százalékra bízvást számíthat. Hordoz-e veszélyeket, ha tényleg bejutnak a parlamentbe? Megismétlődhet-e a weimari forgatókönyv kis hazánkban? A válasz nemleges.

hvg.hu Videók

Legyilkosozták Bajnait a háza előtt - videó

Bajnai Gordon háza elé vonult tegnap a Jobbik. Bár a párt az előrehozott választásokat követelte, a szónokok inkább a zsidókra "fókuszáltak", Bajnait pedig nemes egyszerűséggel legyilkosozták. "Fegyverbe, fegyverbe!" - kiabálta a tömeg. A rendezvényen Morvai Krisztina is felszólalt, aki a "lopott holmikat" szerezné vissza.

MTI Itthon

A Jobbik házhoz ment

Összefogásra szólították fel a jobboldali pártokat a szónokok a Jobbik Magyarországért Mozgalom tüntetésén, amelyet Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt otthona elé szerveztek csütörtökön este Budapesten.

hvg.hu Itthon

"Gyurit összeverték, ki kell szabadítani!" - videó

Az egykor lánglelkű tüntetők is lustulnak, már ellenállást sem tanúsítanak a rendőrsorfallal szemben. A Jobbik-gyűlés után a közelben Toroczkai László szólalt fel, s elmondta, egy kétméteres zászlóval tette észrevétlenné magát, így juthatott túl a rendőrsorfalakon. Tekintse meg videónkat.

MTI Világ

Jobbik-hívek Szlovákiában

Szlovákiában akart megemlékezni szombaton a II. világháború áldozatairól a magyarországi jobboldali radikális Jobbik néhány tagja és híve – közölte vasárnap a Paraméter.sk szlovákiai magyar hírportál.

Itthon

EP-kampány: hazabeszélő magyar pártok

Lefutottnak tűnik az EP-választás Magyarországon. Biztos Fidesz-győzelem körvonalozódik. Bár a választás persze nem egyenlő a közvélemény-kutatással, a voksolás tétje egyelőre az, mennyire mérsékelheti az előre borítékolt vereségét az MSZP, és mire mennek a kispártok. Sólyom László márciusban hivatalosan is kihirdeti, amit tudunk: június 7-én lehet szavazni.

hvg.hu Itthon

Mit kezd a Fidesz a Jobbikkal: lenyeli vagy kiköpi?

A Jobbik az MSZP kreálmánya – mondta nemrég Kövér László. Ehhez képest az önkormányzati választásokon a Fidesz több közös jelöltet indított a Jobbikkal. Az odamondogatás a ferencvárosi előrehozott választás kampányában folytatódott. Mi folyik a Fidesz és a Jobbik között: násztánc vagy kakasviadal?

MTI Itthon

Kövér: a Jobbik az MSZP kreatúrája

Kövér László szerint az MSZP most a Jobbikot használja fel a Fidesz gyengítésére. Ha nincs elég jobboldali párt, a szocialisták csinálnak újabbat - számol be a Népszabadság a Fidesz választmányi elnökének szerda esti makói lakossági fórumáról.

hvg.hu Választás 2006

Jobbik: el a kezekkel Mikolától!

Molnár Tamás, a Jobbik alelnöke közleményben szólítja fel a fideszes Mikola Istvánt bírálókat, hogy fejezzék be a „gumicsont rágását”. A Jobbik törvényileg tiltaná be a melegfesztiválokat.


A címlapról ajánljuk