LG Electronics Magyarország

Minek a tükörreflexes gép, amikor ezt is használhatja?

Az okostelefonok kameráinak hatalmas előnye, hogy általában kéznél vannak. Ezért sokan lemondanak a fényképezőgépek vásárlásáról és beérik a sokszor szemcsés, túl sötét vagy túl világos, esetleg életlen képekkel. Pedig egy olyan okostelefonnal, mint az idén bemutatott LG G5, olyan profi fotókat készíthetünk, amelyek bőven megállják a helyüket akár egy fotókiállításon is.

LG Electronics Magyarország

Igazi családi telefonnal érkezett az LG

A barcelonai Mobile World Congress látogatóinak idén különleges élményben volt része: a világ legnagyobb mobilos rendezvényét ugyanis elárasztották a virtuális valóság kapuját jelentő szemüvegek, sisakok, de bemutatkoztak a legújabb családi okostelefonok is.

hvg.hu Tech

iPhone SE után jön az LG G5 SE?

Egyre többet hallani az LG G5 SE-ről, és azt hihetnénk, az Apple nyomában liheg a dél-koreai gyártó. Pedig szó sincs erről.

hvg.hu Tech

Egy tényleg izgalmas telefont villantott az LG

Több vállalattól is várhattuk a világ első moduláris telefonját, végül az LG lett a befutó. A G5 érdekes színnek ígérkezik az androidos csúcskészülékek kissé ellaposodott mezőnyében.

hvg.hu Tech

LG-meghívó: jön az LG G5?

A korábbi jóslások szerint már februárban megérkezhet az LG G5. Lehet, hogy a most kiszivárgott meghívó is ezt bizonyítja?


A címlapról ajánljuk