MTI Autó

Tengernyi Ladát adtak el a roncsprémium programban

A legnagyobb orosz járműgyártó, az Avtovaz több mint 14 ezer darab Lada típusú autót értékesített szeptemberben a roncsprémium program keretében. Ez a havi eladás több mint 38 százalékát teszi ki - derül ki a cég honlapján közzétett adatokból.

hvg.hu Autó

Itt a Lada új WTCC-s csodafegyvere, a Vesta – videó

Arról már jóideje lehetett hallani, hogy a Túraautó-vb-n (WTCC) szereplő gyári Lada istálló jövőre nyugdíjazza az utóbbi években használt Granta Sportot és a Vesta alapjain fabrikál új versenygépet, az autó bemutatkozására azonban egészen mostanáig várni kellett.

hvg.hu Autó

A Veyronra hajazna az új Volga?

Egy ideje már rebesgetik, hogy a nagy megújulás alatt álló orosz személyautó-gyártás kitermeli végre azt az új modellpalettát, amit nem csak odahaza lehet a vevőkre sózni, hanem megél a nemzetközi piacon is. A Renault féle Lada-szál próbálkozik jobban, de azért a VAZ Volgájával is történik valami....

hvg.hu Autó

Lopez az új argentin uralkodó, Michelisz és a Lada robbantott

José Maria Lopez, a Citroen vb-éllovas kiválósága megadta népnek, ami járt a Túrautó-vb (WTCC) idei nyolcadik, Argentínában tartott fordulójában: a helyi kedvenc történelmet írva mindkét futamot megnyerte, nagy lépést téve ezzel a bajnoki titulus elhódítása felé. Robbantott Michelisz Norbi és a Lada is: a Zengő Motorsport Honda-menője az első futamon, míg az orosz egylet brit versenyzője, Rob Huff a másodikon hozott össze egy remekbe szabott 2. helyet.

hvg.hu Autó

Ülünk mi még új Ladában?!

Nagy terveket szövögetnek a Renault-tulajdonba került orosz AvtoVAZ-nál. Hamarosan bemutatkozik a Lada Vesta, amelyet exportpiacokra is szánnak.

hvg.hu Autó

WTCC: Micheliszt is lenyűgözi az éllovas Lopez idei formája

Bár sokak számára okozott komoly meghökkenést, hogy a domináns Citroen kötelékének tagjai közül épp José Maria Lopez a zászlóvivő a Túraautó-vb (WTCC) mezőnyében, Michelisz Norbert elárulta: számított rá, hogy az argentin pilóta nagyot dob majd pályafutása első teljes idényében. A magyar pilóta ugyanakkor a Ladától nem számított ennyire satnya szereplésre.

hvg.hu Autó

Megújult a Lada Niva, de azért nem nagyon

A jelenlegi hivatalos nevén Lada 4X4, amit nálunk, amíg csak lesz, Niva-ként fognak emlegetni átesett egy kisebb arcfelújításon. A 37 éve gyártásban lévő eredeti modellt, azért ezután sem tagadhatja majd le.

hvg.hu Autó

Még mindig WTCC-s autók zúgnak a Hungaroringen

Tiago Monteiro, a Honda gyári csapatának versenyzője volt a leggyorsabb kedden a Hungaroringen, ahol a Túraautó Világbajnokság (WTCC) három márkája bonyolít privát tesztelést a múlt hétvégi harmadik forduló után. A Citroen nem vesz részt a gyakorláson.

hvg.hu Autó

Minden autó könnyebb lesz a Citroeneknél a Hungaroringen

Hivatalossá vált, ami eddig is biztos volt: a Nemzetközi Automobil Szövetségnél (FIA) végeztek a számítgatásokkal, így immáron jogerős, hogy a hungaroringi hétvégétől kezdve életbe lépő büntetősúly-rendszernek köszönhetően a Citroen C-Elysée-k lesznek a Túraautó Világbajnokság (WTCC) mezőnyében a legnehezebbek.

hvg.hu Autó

Szexi csajok a WTCC paddockból - fotók

Nem hiányozhattak a Túraautó Világbajnokság (WTCC) egyik támogatója által minden helyszínen felvonultatott, uniformisba bújtatott hosztesszek az idei második fordulónak otthont adó Paul Ricard versenypályáról sem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk