hvg.hu Autó

Szexi csajok a WTCC paddockból - fotók

Nem hiányozhattak a Túraautó Világbajnokság (WTCC) egyik támogatója által minden helyszínen felvonultatott, uniformisba bújtatott hosztesszek az idei második fordulónak otthont adó Paul Ricard versenypályáról sem.

hvg.hu Autó

Az utolsó helyről indulva is nyert a Citroen a WTCC-ben

Nem volt ellenszer a Citroenekre a Túraautó Világbajnokság (WTCC) franciaországi fordulójának második futamán sem, amelyen José Maria Lopez az utolsó rajthelyről gázolt át a mezőnyön. A triumvirátus tagjai közül csak Seb Loeb lógott ki, aki több incidensbe is belekeveredett. Michelisz Norbert a 8. helyen végzett.

hvg.hu Autó

Alázott a Citroen a WTCC-ben, Michelisz 7. az első futamon

Megkapták a remélt esős pályát a hondások és a többiek, a Túraautó Világbajnokság (WTCC) franciaországi fordulójának első összecsapása azonban így is Citroen-erődemonstrációba fulladt: Yvan Muller győzött, Seb Loeb az utolsóelőtti rajthelyről a 2. pozícióba kapaszkodott fel. Gabriele Tarquini 3. helye révén a Honda az idei első dobogós helyezéssel szépített, míg Michelisz az ígéretes kezdés után a 7. pozícióban végzett.

hvg.hu Autó

Kizárták a WTCC időmérőjéről a két leggyorsabb Citroent

Nem örülhetett sokáig WTCC-s karrierje első pole pozíciójának Sebastien Loeb: a Citroen francia menőjét és csapattársát, José Maria Lopezt néhány órával a világbajnokság franciaországi futamának időmérő edzése után diszkvalifikálták.

hvg.hu Autó

Megvan Loeb első WTCC-s pole pozíciója

A franciák legszebb álmai váltak valóra a Túraautó Világbajnokság (WTCC) idei második, a dél-franciaországi Paul Ricard versenypályán zajló fordulójának időmérő edzésén. A Citroen kisajátította az első három rajthelyet, ráadásul Sebastien Loeb kaparintotta meg a pole pozíciót. Michelisz Norbert a 6. pozícióból várhatja a rajtot.

hvg.hu Autó

Michelisz a domináns Citroenek nyomában

Villantott a Túraautó Világbajnokság (WTCC) franciaországi futamának pénteki félórás tesztjén Michelisz Norbert: a Zengő Motorsport versenyzője a mezőny legjobb Honda-pilótájaként a 3. helyen zárt a Paul Ricard versenypályán, igaz, hátránya jelentős volt az élen záró két Citroen, José Maria Lopez és Sebastien Loeb mögött.

hvg.hu Autó

Minden idők legütősebb Ladája rajtol

Minden bizonnyal a Lada történetének legbrutálisabb gépei azok a Granta Sport típusjelű konstrukciók, amelyek a Túraautó Világbajnokság (WTCC) új, TC1 szabályrendszere alapján készültek. Az orosz márka gyári csapata komoly francia háttértámogatással készítette el a három versenyautót, amivel alaposan megszenvedtek.

hvg.hu Autó

Itt a Lada, amellyel Micheliszt szeretnék elkapni a WTCC-ben

Bemutatta és meg is járatta az új szabályok szerint épített idei alkotását a Túraautó Világbajnokság (WTCC) harmadik gyári csapata, a Lada Sport: az orosz alakulat csütörtökön, a franciaországi Magny Cours-ban leplezte az új Grantát.

hvg.hu Autó

A Range Roverrel konkurál majd az új Lada Niva? – érdekes tervek

A legendás orosz offroad jármű több évtizede lényegében változatlan megjelenése lassan tényleg cserére érett. Bár, ki tudja hányadszor merült fel, hogy megújul a jármű, valahogy mégis 35 éve ugyan úgy néz ki a Niva. A jelentős részben a Renault tulajdonában lévő gyártó, az AvtoVAZ a hírek szerint most teljesen átszabná az oroszok klasszikusát.

hvg.hu Autó

Öt új modellel jelentkezik a Lada

Az orosz AvtoVAZ tervei szerint öt éven belül öt új modellel látnák el a piacot: egy új szedánnal, két crossoverrel, egy kompakt autóval és egy SUV-vel.

hvg.hu Autó

Ismét kapható lesz új Lada Európában

Az AvtoVAZ a német és cseh piacon fogja árulni a Grantát, amiből néhány ezer darabot szeretnének értékesíteni évente, a hangsúly a márkaépítésen lesz.

hvg.hu Autó

Ladát öklelt fel egy R8-as Audi – fotók

Nem ritka, hogy egy-egy nagy teljesítményű szuperautó átlagos, kivénhedtnek mondható verdával ütközik a forgalomban: ilyen eset történt nemrégiben Moszkvában is.

hvg.hu Autó

Ilyen, amikor támadásba lendül egy felbőszült motoros - videó

Oroszországban nem ritka, hogy tettlegességig fajul egy-egy közúti incidens, amit a fedélzeti kamerás felvételeknek köszönhetően sokszor az internet népe is megcsodálhat. Érkezett a minap is egy újabb, amelyből kiderül: mi történik akkor, ha egy motoros berág egy Lada vezetőjére…

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk