MTI Autó

Visszatér Dél-Amerikába a Lada

A Lada visszatér Latin-Amerikába, az AvtoVAZ orosz autógyártó piaci terjeszkedése keretében hamarosan új szalont nyit Peruban - írta a newsland.ru hírportál.

hvg.hu Autó

Ladából faragnak Datsunt?

A múlt héten vette meg a Renault-Nissan páros a többségi jogokat a Lada-AvtoVAZ-ban. A szövetség máris a következő szintre lépett, bejelentették visszatér a Datsun, ráadásul Lada gyártásban.

Autó

Ezt a karambolt túl lehetett élni egy Ladában? - videó

Kétség sem férhet hozzá, hogy Oroszország útjain történnek a legelképesztőbb esetek, s szerencsére egyre több autóra szerelnek fedélzeti kamerát, így az egész világ láthatja a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb incidenseket. Mint most például egy Ladáét, amelynek utasai tényleg hihetetlen módon éltek túl egy durva ütközést.

hvg.hu Autó

Jön az elektromos Lada - videó

Elérte az elektromos hullám a Ladát is: az orosz gyártó új modelljének fantázianeve El Lada, s a tesztelés keretein belül hamarosan taxiként jelenik meg Sztavropol utcáin.

hvg.hu Autó

Valami történt a Ladával - képek

Az orosz autógyártásra rá sem lehetne ismerni, ha a Lada legújabb formatervéből lesz valami. A most zajló Moszkvai Motor Show-n leplezték le a Lada X-Ray-t. Nehéz elsőre eldönteni, hogy mindez tényleg komoly.

hvg.hu Vállalkozás

Francia-japán lesz a Lada-gyár

A Renault−Nissan autógyártó csoport és az orosz államot képviselő Russian Technologies holding szándéknyilatkozatot írt alá az OAO AvtoVAZ – amely egyebek mellett a Lada típusokat is gyártja, illetve gyártotta, a legnagyobb orosz autógyár többségi tulajdonának megvásárlásáról.

hvg.hu Itthon

Videó: kigyulladt egy Lada Pécs belvárosában

Kigyulladt egy Lada csütörtök délután Pécs belvárosában - közölte a bama.hu híroldal. A tűzoltók eloltották a lángokat, a forgalamas útszakaszon leállt a buszközlekedés a mentés idejére.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk