hvg.hu Gazdaság

Különleges festésű gép landolt Ferihegyen - fotók

Kedden a Cargolux különleges festésű gépe járt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A légitársaság 45 éves évfordulójának ünneplésére öltöztette Philippe Cruyt belga művész alkotásába 747-8F gépét. A humorral fűszerezett mű arról szól, hogy a gép bármilyen különleges és nagyméretű árut - például három zsiráfot is – elvisz. A hatalmas matrica 460 elemből áll.

hvg.hu Vállalkozás

8 új városba indulnak a gépek Ferihegyről

Az airberlin sűrítette járatait, így könnyebb a csatlakozás több amerikai nagyvárosba; emellett új célpontokra, például Torontóba, Ibizára, Nürnbergbe is eljuthatunk átszállás nélkül Ferihegyről.

hvg.hu Gazdaság

Orbánék hatalmas összeget kérnek a sokat szidott EU-tól

Benyújtja a nagy bevásárlólistát a kormány. 450 milliárdos közlekedésfejlesztési pályázati csomagról van szó. Megvalósulhat a keretből a Ferihegyi reptér vasúti összeköttetése, a Budapest–Hatvan vasúti vonalszakasz és a Déli összekötő Duna-híd korszerűsítése, valamint az M15 és M70 autóutak négysávúsítása is. A keret kimerítéséért versenyt fut a kormány az idővel, ősszel ugyanis már más is lehívhatja az összegeket, amelyeket nem használtunk fel.

hvg.hu Itthon

Egy kiló kokaint nyelt le egy drogfutár

Egy nigériai férfi egy kiló kokaint próbált a gyomrában becsempészni az országba, a Liszt Ferenc reptéren kapták el, most került sor a vádemelésre.

1
4 5 6 7 8
17

A címlapról ajánljuk