Varga Szabolcs Én és a Cégem

Amíg külföldre repül, addig kocsija itthon termeli a pénzt

A sharing economy, vagyis a közösségi megosztáson alapuló gazdaság, úgy tűnik, újabb területet hódít meg, és magánautókkal árasztaná el az autóbérlési piacot. Mindezt úgy, hogy megoldaná a reptéri parkolás költséges problémáját is. Na de mi van, ha az ön autóját bérbe vevő balesetet okoz, vagy gyorshajtáson kapják?

hvg.hu Itthon

Vissza kellett térnie Ferihegyre egy párizsi gépnek

Kisebb gond volt egy Air France gép pilótafülkéjében, emiatt vissza kellett fordulnia a francia légitársaság Budapestről Párizsba tartó járatának. A gép azóta újra elindult a francia főváros felé.

hvg.hu Gazdaság

Tényleg lesz közvetlen vasúti járat Ferihegyre

Egyelőre az 1-es terminálig lehet vonattal eljutni, majd buszra kell átszállni Ferihegy 2 eléréséhez, ám most egyre valószínűbb, hogy megvalósul a Liszt Ferenc repülőtér kötött pályás kapcsolatának megteremtése.

Torontáli Zoltán Gazdaság

A parkolóplacc-biznisz, ami jól fial, de papíron bukás

Az Üllői út vége, Vecsés és Gyál kezd egy gigantikus parkolóplaccá válni, olyan sokan vágnak bele a repülőtéri parkolás bizniszbe. Egy-egy helyen főszezonban több száz autó parkolhat, az utasokat szállító kisbuszok pedig éjjel-nappal pörögnek. Vagyis aligha véletlenül akarja sok vállalkozó ezt csinálni. Ezzel szemben az üzemeltető cégek hivatalos számai azt mutatják, mintha ez egy katasztrofálisan rossz üzlet lenne.

hvg.hu Itthon

Videó: Anyát és gyermekét zaklatták a reptéri hiénák Ferihegyen

Erőszakos módszerrel igyekeztek utast fogni maguknak a taxisok a Liszt Ferenc repülőtéren - adta hírül a TV2, egy videófelvételt is közreadva. Egy anyának megfogták a táskáját, és egyre többen gyűltek köré. Az engedély nélküli taxisokkal szemben a repülőtér üzemeltetőjének nincs valódi eszköze.

1
5 6 7 8 9
17

A címlapról ajánljuk