MTI Sport

Schumacher 67 kört ment a kocsijával, majd Budapestre jött

Pénteken megkezdte Mugellóban a felkészülést Michael Schumacher, akit a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérőjén megsérült Felipe Massa helyettesítésére kért fel a Forma-1-es Ferrari. Szombaton meglátogatta Massát Budapesten, kétszer is.

Nagyítás

Michael Schumacher karrierje képekben - Nagyítás

Megkezdte a felkészülést Michael Schumacher, akit a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérőjén megsérült Felipe Massa helyettesítésére kért fel a Forma-1-es Ferrari. A német sztár szerdán jelentette be, hogy a Ferrari kérésének eleget téve, felépüléséig helyettesíti az idei szezonból hátralévő futamokon Massát. Nagy érdeklődéssel várt visszatérésére augusztus 23-án, Valenciában kerülhet sor. Képösszeállításunk a 7-szeres világbajnok karrierjéről.

MTI Sport

Schumacher a 2007-es Ferrarival gyakorol

Pénteken megkezdi a felkészülést Michael Schumacher, akit a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérőjén megsérült Felipe Massa helyettesítésére kért fel a Forma-1-es Ferrari.

MTI Sport

Schumacher megkapja a szuperlicencet

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szabályzata szerint semmi akadálya nincs annak, hogy a visszatérő Michael Schumacher megkapja a Forma-1-es szerepléshez szükséges úgynevezett szuperlicencet.

MTI Sport

"Schumacher mindent kockára tesz"

A nemzetközi sajtó igazi szenzációként tálalta csütörtökön a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher egy nappal korábbi bejelentését, mely szerint ő helyettesíti a hátralévő idei futamokon a Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos fejsérülést szenvedett brazil Felipe Massát a Ferrarinál.

MTI Sport

Schumacher ugrik be Massa helyére

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fogja helyettesíteni a hátra lévő idei futamokon a brazil Felipe Massát, aki a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést. Ezt a Ferrari jelentette be.

MTI Sport

Szóvivője szerint Schumacher visszatérhet

Szóvivője szerint nem kizárt, hogy visszatér a Forma-1-be a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, aki sajtóértesülések szerint a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén balesetet szenvedett Felipe Massát pótolná a Ferrari istállónál.

MTI Sport

Schumacher ugorhat be Massa helyére

A Ferrari nem zárja ki, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fogja pótolni Felipe Massát, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést.

hvg.hu Sport

Schumacher motorbalesetet szenvedett

Michael Schumacher motorbaleset szenvedett, miközben tesztelt Spanyolországban. A hétszeres Forma-1-es világbajnokot azonnal kórházba szállították, de megúszta kisebb horzsolásokkal.

1
12 13 14 15 16 17 18

A címlapról ajánljuk