hvg.hu Autó

Schumacher felébredt a kómából - vagy mégsem?

Ellentmondásos hírek érkeztek pénteken a síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapotáról. A F1-világbajnok ügynöke állítólag azt mondta, a sportoló felébredt a kómából, sőt, a feleségét is felismerte. Később viszont állítólag tagadta, hogy ilyen interjút adott volna.

hvg.hu Autó

Schumacher apjának álcázta magát egy újságíró

Újságírók és civilek is sokat megtesznek azért, hogy exkluzív információt, képet szerezzenek a kómában fekvő Michael Schumacher állapotáról. Volt, aki papnak, más meg Schumacher apjának adta ki magát.

hvg.hu Sport

Súlyos dologgal vádolja a Schumachert szállító légi mentőket egy német lap

Két óra telt el Michael Schumacher síbalesete és a grenoble-i kórházban rajta elvégzett műtét között. A német Stern magazin ezzel a két órával foglalkozik, azt írva: a mentőhelikopteren utazó orvosok rosszul lőtték be a Forma-1-es legenda állapotát. A menedzser egyelőre nem kommentálta a lap felvetéseit.

hvg.hu Hírek

Schumacher szemkontaktust vesz fel

Helyi tudósítások szerint a hónapok óta kómában fekvő Forma-1-pilóta már a hangokra is reagál. Más Forma-1-es pilóták is Michael Schumacher állapotának javulásáról számoltak be.

hvg.hu Autó

"Gondolatban és imáinkkal veled vagyunk, Michael"

A hétvégi bahreini f1-es nagydíj szervezői üzennek így a még mindig kómában fekvő Michael Schumachernek. A német bajnokról ,aki az első bahreini futamot (2004) nyerte, a pálya első kanyarját is elnevezték.

hvg.hu Sport

Schumacher menedzsere: "Vannak jelek, amik reményt adóak"

A hosszú hetek óta mesterséges kómában tartott Michael Schumacher menedzsere reményt keltően nyilatkozott a Forma-1-es legenda egészségügyi állapotáról. Annyi biztos: még nem ébresztették fel a síbalesetet szenvedő versenyzőt, de nem is állították le az ébresztési folyamatot, mint ahogyan arról több pletyka is elterjedt az utóbbi napokban.

MTI Sport

Schumacher menedzsere: nem volt orvosi műhiba

A kómában fekvő Michael Schumacher menedzsere cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint az orvosok több hibát is elkövettek a hétszeres Forma-1-es világbajnok kórházba szállítását követően.

MTI Sport

Schumacher monogramja fontos helyre került

Ott van Seabstian Vettel fejvédőjének sisakrostélya alatt Michael Schumacher monogramja. Vettelen kívül a brazil Felipe Massa, Schumacher korábbi ferraris csapattársa is olyan sisakban áll rajthoz az idénynyitón, amelynek tetején az "MS" monogram látható.

MTI Sport

Schumacher-monogramos sisakban száguld Massa

A decemberi síbalesete óta kómában fekvő Michael Schumacher monogramjával ellátott sisakban versenyez hétvégén, az idénynyitó Forma–1-es Ausztrál Nagydíjon a brazil Felipe Massa.

MTI Sport

Olasz lap: 20 kilót fogyott Schumacher

Michael Schumacher már csak 55 kiló, húsz kilót fogyott betegágyán a hétszeres világbajnok Forma–1-es pilóta a La Gazzetta dello Sport című olasz sportújság szerint.

hvg.hu Sport

Újabb Forma–1-es szenvedett súlyos síbalesetet

Síbalesetet szenvedett a Forma–1 egykori versenyzője, a most 54 éves Gerhard Berger. Az osztrák versenyző balesete Michael Schumacheréhez hasonló volt, de egy felkartöréssel megúszta, és már ki is engedték a kórházból – írja a krone.at.

1 2 3 4 5 6 7
18

A címlapról ajánljuk