hvg.hu Sport

Michael Schumacher már egyedül lélegezhet

Lekapcsolhatták a lélegeztetőgépről Michael Schumachert – írja egy olasz sportlap. Menedzsereszűkszavú közleményt adott ki, miszerint a versenyző állapota gyakorlatilag válozatlan.

hvg.hu Sport

Régóta semmi hír nem érkezik Schumacher állapotáról

Több mint két hónapja fekszik mesterséges kómában tavaly decemberi síbalesete után Michael Schumacher. A Forma-1-es legendát pár hete elkezdték ébreszteni, ám a folyamatról már régóta nem érkeznek friss hírek.

MTI Sport

Megszakították Schumacher felébresztését

Michael Schumacher majdnem hatvan napja fekszik kómában súlyos síbalesete nyomán. Felébresztését január végén kezdték el, de most úgy tűnik, félbeszakították a műveletet.

hvg.hu Világ

Már nem nyomoznak Schumacher síbalesete ügyében

A francia ügyészek kizárták a büntetőjogi felelősséget Michael Schumacher síbalesete ügyében és megszüntették a nyomozást – közölte az AP hírügynökség. Az egykori Forma–1-es pilóta a franciaországi Méribelben sérült meg december 29-én, súlyos fejsérülésekkel vitték a grenoble-i kórházba, azóta is ott ápolják.

hvg.hu Sport

Megint megszólalt Schumacher menedzsere: "nincs két ugyanolyan nap"

Michael Schumacher menedzsere csütörtökön semmi konkrét információt nem közölt a versenyző állapotáról, csak megköszönte a család nevében az emberek aggódását és azt kérte, legyenek türelmesek, ha történik bármi fontos, azt közölni fogják. A Forma-1-es legendát két hete fokozatosan ébresztik fel a mesterséges kómából tavaly év végi síbalesete után.

hvg.hu Shake

Ízetlen tréfát sütöttek el Schumacher rovására

Egy német szatirikus lap címlapján Niki Laudához hasonlította a kómában fekvő Michael Schumachert, és a lap belsejében is folytatódott a viccelődés. Az összeégett arcú Forma–1-legenda maga is elítéli a tabudöntögető tréfáiról ismert újság viccelődését.

hvg.hu Sport

Hivatalos: Michael Schumachert felébresztik a kómából

Schumacher menedzsere és családja is megerősítette a már pár napja terjedő hírt: a Forma-1-es legendát orvosai felébresztik a mesterséges kómából. A folyamat hosszú ideig eltarthat, a részletekről nem fognak beszámolni.

MTI Sport

Ébresztik Schumachert? Menedzsere lehűtötte a kedélyeket

Minden olyan információ, amely nem tőle, vagy a hétszeres vb-győztes versenyzőt kezelő orvosi csapattól származik, pusztán spekulációnak tekintendő – közölte Schumacher menedzsere azután, hogy több lap is azt írta, a Forma-1-es legendát lassan felébresztik a kómából a héten.

hvg.hu Sport

Állítólag fokozatosan ébresztik Schumachert

Az elkövetkező egy hétben lassan elindulhat az egy hónapja kómában fekvő Michael Schumacher ébresztése – írja a francia L'Equipe és az olasz La Stampa. Schumacher menedzsere viszont arra figyelmeztetett, hogy senki ne foglalkozzon a találgatásokkal.

MTI Sport

Vettel bízik abban, hogy csoda történik Schumacherrel

A sorozatban négy Forma-1-es világbajnoki címet nyert Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája bízik abban, hogy csoda történik, és a hétszeres vb-győztes Michael Schumacher felébred a mesterséges kómából, amelyben december 29-i síbalesete óta fekszik.

hvg.hu Sport

Négy hete fekszik kómában Michael Schumacher

Több mint ezer rajongói levelet kapott az egy hónapja kómában tartott Michael Schumacher. Egyelőre semmi nem utal arra, hogy orvosai a felébresztése mellett döntenének – írja a Bild.

MTI Sport

131 napig feküdt kómában, most Schumachernek szurkol Deckarm

Bízik a súlyos síbalesete után csaknem három hete mesterséges kómában tartott Michael Schumacher felépülésében Joachim Deckarm, aki harmincöt évvel ezelőtt egy hasonlóan súlyos magyarországi balesettel írta be nevét a kézilabdasport történetébe. Deckarm, aki tagja volt az 1978-ban világbajnoki címet szerzett német válogatottnak, és balesete után 131 napig feküdt kómában, vasárnap ünnepli hatvanadik születésnapját.

1
4 5 6 7 8
18

A címlapról ajánljuk