hvg.hu Itthon

444.hu: Lázár lemondta a csütörtöki Kormányinfót

Családi okokra hivatkozva lemondta a szokásos csütörtöki Kormányinfót a Miniszterelnökséget vezető miniszter – írja a 444.hu. Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy a miniszter családjában haláleset történt.

hvg.hu Itthon

Újabb lehetséges szálat talált az Index Kubatovékhoz a keddi népszavazási botrányban

Kubatov Gábor titkárának gimnáziumi osztálytársa volt az a fiatalember, aki a népszavazási kérdést beadó Erdősi Lászlónét kísérte kedden a Nemzeti Választási Irodánál – írja az Index. A lap úgy tudja, hogy Varró Ádámnak hívják a férfit, és neki is erős fradis kötődése van, akárcsak az őket kísérő kopaszoknak, akikkel közösen meghekkelték az MSZP népszavazási kezdeményezését.

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: A kopasz ideje

Volt itt már ilyen bedugaszolt ország. Rend volt és fegyelem. Nem szökött el a nyomás.

hvg.hu Itthon

MN: Alvilági figurák segítettek a Fidesznek

Börtönben ülhettek többen is azok közül a kopaszok közül, akik kedden a Nemzeti Választási Irodánál akadályozták meg egy népszavazási kérdés beadását – írja a Magyar Nemzet.

hvg.hu Itthon

A Fradi ki akarna maradni a kopaszok mai akciójából

Az FTC közleményben cáfolta, hogy a klub vagy a Fradi Security Kft. dolgozói vettek volna részt a kedd délelőtti tolakodásban a Nemzeti Választási Iroda épületében. Azt állítják: a Facebookon vannak olyan zöld-fehér érzelműek, akik munkahelyként az FTC 1899-et írták be, hogy így nyilvánítsák ki ragaszkodásukat a klubhoz.

hvg.hu Itthon

Index: Ősfideszes feleségét segítették a kopaszok

Az Index értesülése szerint a herceghalmi polgármester felesége volt az az idős asszony, aki kopasz verőlegények segítségével nyújtott be kedden népszavazási kezdeményezést az MSZP-s benyújtót megelőzve.

hvg.hu Itthon

Fotók a népszavazási botrány miatti tüntetésről

Tüntetést hirdetett kedd estére a Magyar Szocialista Párt, hogy így tiltakozzanak az ellen, ahogyan a nap folyamán kopasz kigyúrt férfiak egy csoportja megakadályozta a párt képviselőjét abban, hogy elsőként nyújtson be népszavazási kezdeményezést a vasárnapi zárva tartásról. A tüntetésen a szocialisták mellett az Együtt politikusai is megjelentek.

hvg.hu Itthon

Lázár megkérdezi Kubatovot a mai kopaszakcióval kapcsolatban

„Feltételezem, hogy ez szóba fog kerülni, megkerülhetetlen” – ezt válaszolta Lázár János újságíróknak arra a kérdésre, tájékozódik-e majd Kubatov Gábornál a Nemzeti Választási Irodánál kedden történtekkel kapcsolatban. Meg nem erősített hírek szerint a Kubatovhoz kötődő Fradi Security biztonsági cég alkalmazottai lehettek ugyanis azok a kopaszok, akik védték a népszavazási kezdeményezését az MSZP-sek orra előtt beadó idős nőt.

hvg.hu Itthon

Ócska viccel üti el a népszavazási balhét Deutsch Tamás

Nagyjából G. Fodor Gábor szövegének a színvonalán mozog a G. Fodor lapjának nemrég még beszóló Deutsch Tamás legújabb bejegyzése, amely a kedd reggeli népszavazási botrányról szól. Most éppen annak a Tóbiás Józsefnek a kopaszságával élcelődik, akinek a feleségével szemben nemrég G. Fodor lapja ordenáré viccet eresztett el.

hvg.hu Itthon

Cinikus közleményt adott ki a Fidesz

A szocialisták képtelenek egy népszavazási kezdeményezést szabályosan beadni - ezt üzeni a kormánypárt arról, hogy kedden kopasz alakok megakadályozták, hogy egy parlamenti párt képviselője népszavazási kezdeményezést adjon be.

hvg.hu Itthon

Gulyás Gergely: Semmi közünk az egészhez

Gulyás Gergely fideszes frakcióvezető-helyettes azt állítja, hogy pártja nem érintett az Nemzeti Választási Irodánál kialakult helyzetben. Balog Zoltán Emmi-miniszter azt mondja, felháborító, ami történt.

hvg.hu Itthon

"Bőrfejűekkel" és egy nénivel versenyez az MSZP a vasárnapi boltzár miatt a Választási Irodánál

Egy ismeretlen, kigyúrt férfiakból álló csoport fogadta Lukács Zoltánt, az MSZP alelnökét és társait kedd reggel az NVI épületénél, mikor azért érkeztek, hogy ismét beadja a párt a vasárnap boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését. A "bőrfejű" férfiak egy nénit kísértek el, aki szintén a kérdésben kíván beadvánnyal élni, de az NVI csak az első beadványt vizsgálhatja. A startpisztoly a Kúria ítélethirdetésekor dörren, ami után be lehet adni a kezdeményezéseket.

hvg.hu Itthon

Százmilliókat húztak le az államról a kamupártok

A tavalyi választások során több törpe- és kamupárt visszaélt a számukra biztosított kampánytámogatással a Népszabadság szerint, több esetben már nyomozás zajlik. A pártok, például Seres Mária Szövetségesei összesen 630 millió közpénzt is kiszivattyúzhattak az államtól, amivel nem tudnak elszámolni.

hvg.hu Gazdaság

Játsszuk le a vasárnapi boltzárról szóló népszavazást!

Cseles kérdést fogadott el a Nemzeti Választási Iroda (NVB) a vasárnapi boltzárról, nagyon észnél kell lenni a szavazónak, hogy valóban azt fejezze ki voksával, amire gondol. Ön hogyan szavazna a hitelesített kérdésre? Lejátszanánk olvasóinkkal a népszavazást, kérjük, válasszanak a válaszok közül. Aztán kérjük, szavazzanak egy egyértelmű, jól érthető kérdésre is, hogy kiderüljön, igazából akarja-e a vasárnapi boltzárat, vagy a pokolba kívánja.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk