MTI Világ

Átnevezik az International Herald Tribune-t

Ezentúl International New York Times-nak nevezik a napilapot. A nemzetközi terjesztésű lap átnevezése az anyavállalatnak azt a törekvését tükrözi, hogy központi brandjére, a The New York Timesra összpontosítson.

MTI Világ

Vizsgálatot indít a kínai kormányfő a New York Times miatt

Vizsgálatot kezdeményezett Ven Csia-pao kínai kormányfő azokkal a vádakkal kapcsolatban, amelyek a családját érték nemrégiben a New York Times című lapban - jelentette megbízható forrásokra hivatkozva hétfőn a hongkongi South China Morning Post című napilap.

hvg.hu Vállalkozás

Magyar vállalkozókat dicsér a New York Times

Egyre több magyar fiatal vállalkozó tör be a nemzetközi piacra a nehéz gazdasági körülmények ellenére is - írja a New York Times. A sikeres cégek között említik többek között a Prezit, a Ustreamet, az NNG-t, a LogMelnt és a PocketGuide-ot is.

MTI Karrier

Veszélyes munkahelyeken gyártják az Apple-termékeket Kínában

Veszélyes, egészségre ártalmas környezetben, embertelen munkakörülmények között dolgoztatják gyakran Kínában a világ legnagyobb és legsikeresebb vállalata, az Apple beszállítónak alkalmazottait - írta csütörtöki számában a The New York Times.

MTI Itthon

"Botrányos": megérkeztek az új Alaptörvényre adott első nemzetközi reakciók

A Der Tagesspiegel című német liberális lap az új alkotmányról közölt rövid beszámolót hétvégi számában, vasárnap a dpa német hírügynökség az ellenzéki Német Szociáldemokrata Párt (SPD) külpolitikai szakértőjével közölt interjút a jogszabályról, míg Szapáry György washingtoni magyar nagykövetnek a The New York Timesban közölt levelére válaszolt Kim Lane Scheppele professzor az amerikai napilapban, Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász blogjában.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk