hvg.hu Világ

Amerika titokban újabb frontot nyitott az al-Kaida ellen

Az Egyesült Államok titokban harmadik frontot nyitott egy éve Jemenben az al-Kaida terrorhálózat ellen, különleges erőket küldve az arab országba a jemeni katonák kiképzésére - jelentette helyi idő szerint vasárnap este a The New York Times.

hvg.hu Shake

Megan Fox a New York Times-ban tárogat - fotó, videó

Az, hogy a férfimagazinokban színésznők mutogatják különböző intim testrészeiket, általánosnak mondható. De hogy egy kifejezetten patinás lap, amely kényes ízléséről és a minőség iránti elhivatottságáról híres, egy tetovált, szilikonmellű sztárocska lába közével próbál nézettséget szerezni – ez még új.

hvg.hu Világ

Amerika átfogóbb tálibellenes fellépést kér Pakisztántól

Az Egyesült Államok fokozza a Pakisztánra gyakorolt nyomását annak érdekében, hogy az kiterjessze hadműveletét a szélsőséges tálibok és az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet ellen, mert ettől függ az amerikaiak afganisztáni stratégiájának sikere - írta hétfőn a The New York Times.

MTI Világ

Király Béláról ír a New York Times

Király Béla volt az egyik legaktívabb magyar emigráns az Egyesült Államokban, írásai jelentek meg és széles körben előadásokat tartott 1956-ról, és az ENSZ-ben is beszélt a magyar felkelésről - írta a szerdai The New York Times.

MTI Világ

Ki tudott előbb a Watergate-botrányról?

Mi lenne, ha a Woodward és a Bernstein helyett a Phelps és a Smith neveket ismerné a világ? A New York Times két egykori újságírója ugyanis állítja, a lap jóval korábban tudott a Watergate-botrányról, mint a Washington Post, csak az újságnál elkallódott a Richard Nixon bukásához vezető történet.

MTI Gazdaság

A New York Times is a magyar pénzügyi gondokat is említette

A Kelet-Európában szélesedő vészhelyzet a térség fizetőeszközeinek jelentős gyengülését idézte elő olyan, pénzügyi gondokkal küzdő államokban, mint Magyarország és olyan stabil gazdaságokban, mint Lengyelország, állapította meg a csütörtöki The New York Times, amely szerint a nehézségekre globális választ kell találni.

hvg.hu Vélemény

NYTimes: Ha így folytatódik, az USA Magyarország sorsára jut!

Ha ez így megy tovább, az élénkítő programok és a bankmentő csomagok miatt Amerika államadóssága a GDP arányában a 2008. szeptemberi 41 százalékról 2011-re 70 százalékra szökhet fel, és ezzel eléri Magyarország adósságának tavaly decemberi arányát – figyelmeztet a New York Times (NYT).

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk