hvg.hu Kult

Az államhoz kerül az Operettszínház

A Fővárosi Közgyűlés kiírta az Operettszínház élére a pályázatot, a Magyar Közlönyben pedig megjelent az a kormányhatározat, ami szerint jövőre állami fenntartású lesz az intézmény.

hvg.hu Shake

Barátai szerint drog miatt beteg az Operettszínház sztárja

Nem hangszálgyulladás miatt betegedett meg Mészáros Árpád Zsolt a barátai szerint. Azt állítják, hogy az Operettszínház művészének italába valaki drogot tett, és az alkohollal kevert kábítószer, illetve amiatt került kórházba, hogy bedrogozva összetörte magát. A Blikk cikke szerint az énekes semmire sem emlékszik, ráadásul ki is rabolták aznap este.

MTI Kult

Operettszínház-direktor: nem értem a közgyűlés megfogalmazását

A Budapesti Operettszínház jelenlegi igazgatója csütörtökön azt mondta, nem érte egészen váratlanul a Fővárosi Közgyűlés döntése, amely eredménytelenné nyilvánította az intézmény vezetésére kiírt pályázatot. Jelezte, újra pályázni fog.

hvg.hu Kult

Az Operettszínháznak sem választottak új vezetőt

A Budapesti Operettszínház igazgatói posztjára kiírt pályázatot is eredménytelennek minősítette csütörtöki zárt ülésén a Fővárosi Közgyűlés, ugyanúgy, ahogyan a Vígszínház vezetőválasztása is meghiúsult.

MTI Kult

Már keresik Eszenyi Enikő utódját

Kiírta a pályázatot a Fővárosi Önkormányzat a Vígszínház és a Budapesti Operettszínház vezetésére, miután a jelenlegi vezetők mandátuma 2014 januárjában lejár.

MTI Itthon

Pályázatot ír ki a főváros az Operettszínház élére

A Fővárosi Közgyűlés szerdán úgy határozott, hogy pályázatot írnak ki a Budapesti Operettszínház főigazgatói posztjára, mivel a jelenlegi vezető, Kerényi Miklós Gábor megbízása 2014. január 31-én lejár. A képviselők felkérték a főpolgármestert, tegye meg a szükséges intézkedéseket a pályázat megjelentetése érdekében.

hvg.hu Kult

Szinetárék már meghívót sem kaptak

Bár évekig szerepeltek a Rómeó és Júlia című darabban, Szinter Dórát és Bereczki Zoltán sem hívták meg az Operettszínház 500. előadását megünneplő bulijába - írja a Blikk.

hvg.hu Kult

Megvan Szinetár Dóra utódja?

Szinetár Dóra helyére szemelték ki az Operettszínházban Muri Enikőt, az X-Faktor egykori versenyzőjét - írja a Blikk.

hvg.hu Élet+Stílus

Összeesett a színpadon az Operettszínház színésznője

Vasárnap a Miss Saigon előadása alatt összeesett a színpadon az Operettszínház egyik művésze, Bordás Barbara - írta a Blikk. Az Ellent játszó fiatal színésznő a lap szerint az utóbbi időben sokat fogyott és rengeteg munkája volt, a kimerültség okozhatta a rosszullétét.

hvg.hu Kult

Kapócs Zsóka a mentőben is magát fotózta

Miután Kapócs Zsóka megsérült az Operettszínház egyik próbáján, és a mentőknek kellett bevinni a kórházba, a színésznő saját magáról készített fotókat út közben.

hvg.hu Itthon

Galéria: kigyulladt az Operettszínház

Kigyulladt a Budapesti Operettszínház függönye a Miss Saigon című előadás közben. A tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, majd kiüríttette az épületet. Információink szerint egy tűzijáték miatt keletkezett a tűz.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk