MTI / hvg.hu Itthon

Orbán: A keleti veszély Oroszország, a déli pedig a terrorizmus

A miniszterelnök szerint a közös hadsereg irányításának problémája egy komoly szakmai feladat, de "nekünk nem újdonság, mert az Osztrák-Magyar Monarchiában mi már voltunk közös hadsereg része". Orbán úgy látja, a világban ma a legfontosabb dolog a biztonság.

hvg.hu Világ

Ukrajna hálás, és állást ajánlott a kirúgott horvát segédedzőnek

Az Ukrán Labdarúgó-szövetség állást ajánlott a Ognjen Vukokevicnek, az oroszországi focivébén részt vevő horvát válogatott segédedzőjének, akit az utón raktak ki a horvát delegációból, hogy a válogatott játékosával, Domagoj Vidával együtt éltették Ukrajnát az oroszok elleni horvát győzelem után.

hvg.hu Világ

Nekiment Trump Németországnak a NATO-csúcs előtt

Az amerikai elnöknek nem tetszik, hogy Németország évente dollármilliárdokat fizet olajért és gázért Németországnak, miközben az Egyesült Államok szerinte rengeteget költ Európa védelmére.

hvg.hu Sport

Amikor az Isten lenéz a focipályára – galéria

Keresztet vetnek, amikor pályára lépnek; közös imában kérnek segítséget; térden állva adnak hálát – megannyi pillanatot láttunk eddig is a foci-vb-n, amikor játékosok és edzők égi támogatást kértek vagy éppen köszöntek meg. Galériánkban ilyen jeleneteket gyűjtöttünk össze.

hvg.hu Sport

Ön szerint ki nyeri a 2018-as foci-vb-t? Szavazzon

Megkezdődött a foci-vb utolsó hete, vasárnap este kiderül, ki lesz a világbajnok a most még versenyben lévő négyesből. Ön kire tippel? Anglia? Belgium? Franciaország? Horvátország? Szavazzon!

hvg.hu Világ

Vajon most hol vannak Putyin hírhedt focihuligánjai?

A Kreml ura jól gondolta, hogy a labdarúgóvébére az országába látogató külföldiek csak a nekik mutatott színházat látják, nem az igazi Oroszországot. Számításai bejöttek, övé a hatalom, és őt csodálja a tömeg is – írta elemzésében a Politico híroldal.

Tokics Tamás Sport

It’s coming home, avagy a futball tényleg hazatér Angliába?

Az, hogy Anglia tizenegyesekkel győzte le Kolumbiát a világbajnokság nyolcaddöntőjében, nem csak azért érdekes, mert először nyert büntetőpárbajt a vb-n, hanem azért is, mert olyat villantott, amilyet az angoloktól talán még nem is láttunk. Lehet, hogy Harry Kane-ék már most a vb nagy győztesei?

1
5 6 7 8 9
305

A címlapról ajánljuk