MTI Shake

Húsmentes hétfőért kampányol Paul McCartney

Az egész világra kiterjedő heti egy vegetáriánus napért kampányol Paul McCartney: az egykori Beatles-tag Meat Free Monday, vagyis Húsmentes hétfő című dalával már sok ismert támogatót szerzett.

MTI Kult

Szokatlan villámkoncertet adott ebédidőben Paul McCartney

Ingyen meglepetéskoncertet adott péntek délután London közepén Sir Paul McCartney. A Beatles 71 éves egykori basszusgitárosa és dalszerzője a Covent Garden Market előtt, a Királyi Operaháztól nem messze, egy teherautón kialakított rögtönzött színpadon adott elő öt dalt hétfőn megjelent New (Új) című albumáról.

NR Kult

A rock a fiataloké? Dehogy!

Bár a pop továbbra is a tinédzserek és a fiatal felnőttek játszótere, idén is támadásba lendült néhány úgynevezett nagy öreg (van, aki kifejezetten váratlanul), hogy bebizonyítsa, létezik arany alkony a könnyűzenében.

MTI Világ

Paul McCartney: "ami sok, az sok"

Paul McCartney is csatlakozott azon hírességek sorához, akik tekintélyüket latba vetve kampányoltak az amerikai fegyvertartás szabályainak szigorítását célzó törvénymódosítás megszavazásáért, amelyet azonban a szenátus végül elutasított.

hvg.hu Kult

Bécsbe kell menni Meccaért

Az egyenlők közül a legnagyobb, a Beatles agya, lelke és szíve útra kel. Elmegy oda is, ahol eddig még soha nem járt, de Bécs közelebb van, mint Varsó.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk