hvg.hu Itthon

Pénzkidobás volt a metróban a korlát

A BKV nemrég a Rákóczi téren, a metrófeljáró oldalára korlátokat helyezett ki. Azt mondták azért, mert több panasz is érkezett, hogy túl koszos a terület.

hvg.hu Itthon

Újabb pucér nő mászkált Budapest utcáin – fotó

Csütörtök délelőtt a Rákóczi téren fotóztak le egy meztelen járókelőt. A nőt elvitték a mentők. Az utóbbi időben ez már a harmadik hasonló eset, ami bekerült a hírekbe. Egyik esetben sem derült ki, mi az oka a nyilvános meztelenkedésnek.

MTI Itthon

A Rákóczi téri metróállomást is engedélyezték

Megkapta a használatbavételi engedélyt a 4-es metró Rákóczi téri állomása, ez már a negyedik elkészült megálló az új metróvonalon - közölte a Főpolgármesteri Hivatal, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a DBR Metró Projekt Igazgatóság pénteken az MTI-vel.

MTI Itthon

Tükörrel vezetnek fényt a 4-es metróba – fotók

Befejeződött a Rákóczi tér 4-es metró építésével kapcsolatos felszínrendezése – közölte a Főpolgármesteri Hivatal, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a DBR Metró Projekt Igazgatóság csütörtökön.

hvg.hu Itthon

Újra a gyalogosoké a Rákóczi tér

Befejeződtek az M4-es metró Rákóczi téri állomásához kapcsolódó felszínrendezési munkák, így az átadás-átvétel után most ezt a teret is birtokba vehette Józsefváros és a főváros lakossága - közölte csütörtökön a BKK.

MTI Ingatlan

Átadták az új mélygarázst a Rákóczi téren

Átadták a 4-es metróhoz kapcsolódó, körülbelül száz férőhelyes Rákóczi téri mélygarázst szerdán, Budapesten. Tarlós István főpolgármester azt mondta, hogy a beruházás 1 milliárd 250 millió forintba került.

MTI Autó

Változnak a parkolási feltételek Budapesten

A Fővárosi Közgyűlés szerdai döntése nyomán részben változnak a parkolási feltételek Budapesten: nagyobb kedvezményt kaphatnak az elektromos meghajtású járművek, a Rákóczi téri mélygarázsban pedig fizetni kell majd a parkolásért. Az erről szóló rendeletet 23 képviselő támogatta, 8-an tartózkodtak.

MTI Baleset

Villamosmegállóba hajtó kocsi gázolt a Nagykörúton - fotók

Egy autós a villamosmegálló járdájára felhajtva elgázolt egy nőt Budapesten a Baross utcánál. A sérültet a mentők kórházba szállították. A Blaha Lujza tér felé haladó autós eddig tisztázatlan körülmények között hajtott fel a járdaszigetre.


A címlapról ajánljuk