Gergely Zsófia Itthon

TV2: Belső ügy, hogy náluk Rogán nem helikopterezik

Andy Vajna országos tévécsatornáján egy hete gyakorlatilag nem ejtik ki azt a szót, hogy helikopter. Aminek szerintük nincs köze ahhoz, hogy Rogán Antal kiruccanását is intéző felesége és a hírigazgató barátnők, hivatalos válaszuk szerint a szerkesztőségek szabadon dönthetik el, melyek a tudósításra érdemes közügyek. Vagyis ez nem az.

hvg.hu Itthon

Mintha már maga Orbán sem bízna a népszavazás érvényességében

A korábban oly nagyon hangoztatott kvótanépszavazási érvényesség kérdését kerülte a TV2-nek adott interjújában a miniszterelnök, akit a beszélgetés végére elnök úrrá léptetett elő Gönczi Gábor műsorvezető. Orbán már csak a nemek többségét tartotta fontosnak, ami borítékolható. A migráció olyan terület, amelyen, ha hibázunk, nem lehet kijavítani. Érkezett kérdés az unokájával kapcsolatban is. Aki nem megy el szavazni, az elfogadja a többség véleményét – mondta.

Mizsur András Itthon

Videó: Soros után Spédernek ment neki a TV2

Újabb epizóddal jelentkezett a Tények Extra Rejtőzködő milliárdosok című oknyomozó sorozata, amelyben Soros György után a kormány új ellenségét, Spéder Zoltánt pécézte ki Andy Vajna tévéje. A műsorból megtudhatjuk, hogy Spédernek mekkora medencéje van, ki miatt hagyta el felesége, vagy hogy az FHB elnöke szeret kérkedni vagyonával, és magánéleti kudarcait üzleti sikereivel kompenzálja.

Gergely Zsófia Itthon

A TV2-höz igazolt az Origo korábbi főszerkesztője

Az Origo korábbi főszerkesztője lesz a Tények Extra új főszerkesztője – tudta meg a hvg.hu. Pálmai L. Ákos akkor vette át az Origót, amikor a korábbi főszerkesztőnek vélhetően politikai nyomásra távoznia kellett. Aztán most tavasszal új tulajhoz került a portál, Pálmai ment, míg most kikötött Andy Vajna tévécsatornájánál.

Gergely Zsófia Itthon

Vajna-style: Kirittyentik a Tények riportereit

A Kökény-Szalai Vivien vezetésével fazont váltó Tények újabb mérföldkőhöz érkezett: a riportereknek jobban kell(ene) mutatniuk a képernyőn és passzolniuk kell az új arculathoz – tudta meg a hvg.hu. Ebben profi szakemberek fogják támogatni őket.

hvg.hu Itthon

Nagy múltú tévés ad tanácsokat az új Tények szerkesztéséhez?

Marsi Anikó-közeli ember jelent meg a Tények környékén, és egészen konkrét elképzelései vannak arról, hogyan kellene felépíteni a TV2 híradóját. Egyelőre nem tudni, hogy a csatorna és a volt sportújságíró-autóversenyző együttműködése mennyire formális.

hvg.hu Kult

A Tényekben tér vissza műsorvezetőként az RTL egyik régi arca

Ha minden igaz, az RTL Klub Fókusz című műsorának két egykori arca vezeti hétköznaponként a TV2 hírműsorát. Gönczi Gábor átigazolását hetekkel korábban nyilvánosságra hozták már. A női műsorvezetőről ma közöltek közös fotót Gönczi Gáborral: Marsi Anikó hét év után tér vissza a képernyőre.

hvg.hu Itthon

Nol: megosztott a MÚOSZ a Juhász Péterről szóló TV2-s riport ügyében

Különvéleményt fogalmazott meg a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöksége a saját etikai bizottságának döntése után a TV2 Juhász Péterrel készített riportjával kapcsolatban – írja a Nol.hu. Az etikai bizottság szerint az ügyben nem követtek el etikai vétséget, az elnökség viszont úgy véli, hogy igen. Hivatalos álláspontnak inkább az etikai bizottság döntése tekintendő a MÚOSZ elnöke szerint.

hvg.hu Itthon

Házon belül találtak főszerkesztőt a Tényeknek

Április 13-tól Kőhegyi Anna lesz a Tények főszerkesztője. Csaknem tíz éve dolgozik a TV2-nél, ezalatt az idő alatt infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője volt – olvasható a csatorna szerdai közleményében.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk