#Tóbiás József

hvg.hu Itthon

Tóbiás, az MSZP elnöke szerint hazánk egy gyilkos kórral küzd

Hurka, kolbász, virsli, lángos, gyros - a felhozatal klasszikus a szocialisták majálisán, de mintha a PeCsa bolhapiaca is a Ligetbe költözött volna. A rendezvényen délután kettőtől mondott beszédet Tóbiás József, a párt elnöke és Kunhalmi Ágnes a párt képviselője.

MTI Itthon

Tóbiás: változást akar a társadalom

A vasárnapi tapolcai választás a társadalmi kontroll megteremtéséről is szól, arról, amelyet "érzékelni is lehetett az elmúlt hónapokban" - jelentette ki az MSZP elnök-frakcióvezetője szombaton Ajkán, a párt közel kétszáz aktivistája előtt.

MTI Itthon

Sajnálja a magyar nőket a nőnapozó MSZP

Napról napra éri hátrányos megkülönböztetés a nőket Magyarországon, kevesebbet keresnek ugyanazzal a munkával, és még a családon belüli erőszaknak is ki vannak téve – minderről az MSZP-elnök beszélt a párt nőnapi rendezvényén. Gurmai Zita nőtagozati elnök szerint a Fidesz miatt magyar nőknek egyre nehezebb.

Kálmán Attila Itthon

A baloldali pártoknak nincs viziójuk, a civilek pedig "becukisodtak"

Civilek és politika kapcsolatáról tartott konferenciát a Republikon intézet, ahol csütörtök délelőtt hat pártpolitikus, délután pedig öt civil mondta el a magáét. A szervezők szerint „még nem jött el az idő” arra, hogy egy asztalhoz üljenek a fent említettek, így viszont nem alakult ki párbeszéd a két oldal között. Az ellenzékiek pártstratégiáról és az orbáni autokráciáról beszéltek, a civilek egotripekbe bonyolódtak.

hvg.hu Itthon

Célpontosok: Nem Orbán mellett, hanem a gecizés ellen álltunk ki

Az egyik műsorkészítő szerint azon is fennakadtak volna, ha volt munkaadójuk, Simicska Lajos nem Orbán Viktort, hanem Tóbiás József MSZP-elnököt illette volna obszcén kifejezésekkel. Közben a Népszabadság arról ír, hogy volt kollégáik szerint a Célpont kvartettje az új közmédiába igazol át.

MTI Itthon

A munka törvénykönyve ellen, a korkedvezményes nyugdíjért kampányol az MSZP

A munkások, a bérből és fizetésből élők gondjait értő, a helyiek támogatását bíró jelöltet indít az MSZP a tapolcai időközi országgyűlési képviselő-választáson - mondta Tóbiás József elnök-frakcióvezető kedden Budapesten Pad Ferencet bemutatva. Az ellenzéki párt vezetője a sajtótájékoztatón jelezte azt is, hogy a szociális jogok helyreállítása érdekében alaptörvény-módosítást és országgyűlési határozatokat nyújtanak be az Országgyűlésnek.

MTI Gazdaság

Tóbiás már tudja, milyen egyezményeket ír alá Orbán Putyinnal

Az MSZP elnöke azt mondta, a konkrét kérdésre Orbán Viktor konkrét választ adott: nincs napirenden, nem kíván hosszú távú szerződést kötni Magyarország Oroszországgal. A kormányfő kulturális és szociális egyezmények aláírásáról beszélt, de a tárgyköröket nem nevezte meg.

Kálmán Attila - M. László Ferenc Itthon

Kiújultak a harcok a Jobbik árnyékába került MSZP-ben

Kiéleződött a feszültség az MSZP volt és jelenlegi elnöke, Mesterházy Attila és Tóbiás József között. Az exelnök hetek óta járja az országot, és arra panaszkodik, hogy a pártvezetés képtelen lendületbe hozni az MSZP-t. Tóbiásék viszont úgy látják, rájuk maradt a tűzoltás, egy nagyon rossz állapotban lévő szervezetet örököltek Mesterházytól.

MTI Itthon

MSZP: Négymillióan élnek a létminimum alatt

Az éhezésre, a nélkülözésre, a szegénységre, az alávetettségre és a létbizonytalanságra hívta fel a figyelmet az MSZP elnök-frakcióvezetője hétfőn Miskolcon, ahol Dolgozói szegénység, nyomor és gyermekéhezés a mai Magyarországon címmel tartott konferenciát az ellenzéki párt.

MTI Itthon

Az MSZP a korrupció lebontásáról tárgyalt a frakcióülésén

A létminimum alatt élők és a középosztály megvédése, valamint a korrupció lebontása az MSZP célja - mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője a szocialisták kétnapos kihelyezett frakcióülését követő pénteki sajtótájékoztatón Veszprémben.

hvg.hu Itthon

Nem ment el a Fidesz a rendkívüli parlamenti ülésnapra

Nem jelent meg a Fidesz-KDNP frakciója a parlamentben az MSZP által kezdeményezett parlamenti ülésnapon, ahol az M0-s lett volna a téma, ezért a parlament nem volt határozatképes. Az MSZP elnöke közölte, a tény, hogy a Fidesz nem jelent, meg azt jelenti, hogy a társadalmi akarattal szemben be akarják vezetni az M0-s fizetőssé tételét.

MTI Itthon

2018-at jelölte ki a "változás és a győzelem" évének az MSZP elnöke

A MSZP-nek a helyi közösségek szószólójának kell lennie az Országgyűlésben és a települési önkormányzatokban – mondta az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője az MTI-nek adott interjúban. Tóbiás József szerint 2018 a változás és a győzelem éve lesz. A szocialisták frakcióját az ellenzéki pártvezető lelkes, szorgalmas és tenni akaró képviselőcsoportként jellemezte.

MTI Itthon

Tóbiás: Orbán rendszerével nincs alku

Évekre lebontott menetrendet határozott meg az MSZP számára Tóbiás József pártelnök, aki szerint az MSZP nem háborúra, hanem győzelemre készül. 2015 a változás, 2016 a programalkotás éve lesz, és 2017-ben kell eldönteni, ki legyen a miniszterelnök-jelölt. Botka László a tüntetőknek és a baloldali pártoknak is üzent beszédében.

1 2 3 4 5 6 7 8
Egy Moszkvához közeli börtönbe szállították Navalnijt

Egy Moszkvához közeli börtönbe szállították Navalnijt

Rájöttek, mi okozza a Zoom-fáradtságot

Rájöttek, mi okozza a Zoom-fáradtságot

Közös képpel állt ki hat magyarországi nagykövet a szivárványcsaládok mellett

Közös képpel állt ki hat magyarországi nagykövet a szivárványcsaládok mellett

Szlávik: Egyre több 40-50 éves ember kerül kórházba a koronavírus miatt

Szlávik: Egyre több 40-50 éves ember kerül kórházba a koronavírus miatt

Már több mint 20 millió adag koronavírus-oltást adtak be a britek

Már több mint 20 millió adag koronavírus-oltást adtak be a britek

Hálapénz nélkül, legálisan választana orvost? Ezt most épp nem tudja megtenni

Hálapénz nélkül, legálisan választana orvost? Ezt most épp nem tudja megtenni

Visszafogja magát a Jaguar Land Rover

Visszafogja magát a Jaguar Land Rover

Szex és Budapest: alap lett az álszentség a NER-ben

Szex és Budapest: alap lett az álszentség a NER-ben

A címlapról ajánljuk