Torontáli Zoltán Gazdaság

Az államnak adnia kell évi 380 milliót Garancsinak, és kész

A számlát persze a kereskedők állják. Tudta, hogy amikor a sarki zöldséges kifizeti a kötelező online kassza átlagosan 2000 forintos havidíját, akkor abból bruttó 378 forint személyesen Garancsi István zsebébe jut? És úgy tűnik, ezt az összeget kevesli.

hvg.hu Itthon

Molnár Gyula máris kirúg valakit az MSZP-nél

Az MSZP jelenlegi pártigazgatója a leköszönt pártelnök, Tóbiás József embere. Az új pártelnök, Molnár Gyula eltökélte, hogy leváltja Katona Tamást, helyére Tóth Bertalan kerülhet.

hvg.hu Gazdaság

Utólag manipulálták az MNB-alapítványok kiadott iratait?

Az MSZP-s Tóth Bertalan kikért néhány dokumentumot az egyik MNB-alapítványtól, de kétszer két különböző iratot kapott ugyanazon a címen. Az iratokkal több minden nem stimmel, de az alapítványok szerint mindent jogszerűen csináltak.

MTI Gazdaság

Hatféle módon vizsgáltatná ki az MNB-alapítványokat az MSZP

Az MSZP rászabadítaná az Állami Számvevőszéket a MNB-alapítványok cégeire, ügyészséggel, közbeszerzési döntőbizottsággal és parlamenti vizsgálóbizottsággal vizsgáltatná ki az alapítványok ügyét, kiadatná velük minden iratukat, és még a költségvetési bizottságot is átvizsgáltatná.

Torontáli Zoltán Gazdaság

Újabb léket kapott a kormányzati-állami titkolózás

Amíg az államfő az Alkotmánybírósághoz küldte a Posta és az MNB alapítványainak és cégeinek szerződéseit a szemünk elől eldugó törvényt, a Fővárosi Törvényszék most pofont adott a kormánynak. A Főgáznak ki kellene adnia a Postával kötött szerződéseit. De korántsem biztos, hogy ez valóban meg is történik, mert a kormányzati gépezet ezt is bedarálhatja.

Stemler Miklós Itthon

A Fidesz legyőzhető, ha az elvtársak nem kavarnak be – Ágyúval verébre 2.

Pécs egyike annak az igen kevés választókerületnek, ahol a baloldali jelölt nem csupán megszorongathatja, hanem le is győzheti fideszes ellenfelét. Ebben viszont épp korábbi párttársa akadályozhatja meg. A ring bal oldalán a város korábbi, a jobb oldalán jelenlegi alpolgármestere, Tóth Bertalan és Csizi Péter. A meccs annyira izgi, hogy Orbán Viktor is felbukkan a jövő héten, hogy jelöltje mellett kampányoljon. Ágyúval verébre-sorozatunkban három érdekesnek tűnő választókerülettel foglalkozunk kiemelten, másodikként Baranya 1-gyel.

MTI Itthon

A volt MSZP-s alpolgármester is tudhatott pécsi buszok kiszervezéséről

A Fidesz-KDNP pécsi frakcióvezető-helyettese szerint távoznia kell a közéletből Tóth Bertalan volt szocialista alpolgármesternek, mert egy rágalmazási perben nemrég született ítélet alapján tudhatott a pécsi buszok 2009-es kiszervezéséről. Az MSZP pécsi szervezete szerint a buszüggyel kapcsolatban semmilyen büntetőügybe nem keveredtek helyi szocialista politikusok.

MTI Itthon

Feljelentést tesz az MSZP az E.On-felvásárlás miatt

Különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés megalapozott gyanújával feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen az MSZP az E.On magyarországi földgázüzletágának állami megvásárlása miatt.

MTI-OS Gazdaság

"Kérdezzük a Fideszt: megérte?"

Az MSZP arra reagált, hogy a költségvetésből hárommilliárd forintot különítenek el a pécsi vízmű visszaszerzéséért a francia tulajdonosnak fizetendő kompenzációra.

MTI Itthon

Páva Zsoltot pereli a pécsi MSZP

Jó hírnév megsértése miatt az MSZP pert indít Páva Zsolt, Pécs fideszes polgármestere és Hoppál Péter, a városi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciójának vezetője ellen a pécsi városházi jutalmazási üggyel összefüggésben - közölte a szocialista párt kedden.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk