MTI Itthon

Perel a TV2 a félnapos elsötétítés miatt

Perre viszi a csatornára kiszabott félnapos elsötétítést a TV2. Nem értenek egyet a döntéssel és sokallják a szankciót - közölte Grexa Liliána vállalati marketing és kommunikációs csoportvezető.

MTI Itthon

ORTT: fél napra elsötétül a TV2 is

Tizenkét órás elsötétítéssel szankcionálta a TV2-t szerdán a médiahatóság - értesült a testület ülése után résztvevőktől az MTI.

MTI Itthon

Köztévék kontra RTL Klub és Tv2

Mindkét köztévé tiltakozik az ellen, hogy részletekben fizethessen koncessziós díjat a két országos kereskedelmi televízió; a Magyar Televízió (MTV) és a Duna TV vezetője is levélben fordult ez ügyben a médiahatóság elnökéhez.

MTI Itthon

Nem lesz RTL-es, TV2-s díjcsökkentés az ORTT-ülésekből

Nem kaphat díjcsökkentést az engedményért kilincselő két kereskedelmi televízió, a díjcsökkentést szorgalmazó SZDSZ-es javaslatot ugyanis benyújtója vissszavonta, az MSZP-s javaslatot pedig módosítják. Múlt csütörtökön benyújtott indítványában ugyanakkor Tirts Tamás KDNP-s ORTT-tag a csökkentés helyett a két országos kereskedelmi televízió koncessziós díjának emelését javasolta.

MTI Itthon

RTL-, TV2-díjcsökkentés: határozatképtelen volt az ORTT

Határozatképtelenség miatt nem tárgyalták a két országos kereskedelmi televízió díjcsökkentési kérelmét kedden - mondta az MTI-nek Majtényi László, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöke. A Duna Televízió vezetője, Cselényi László abban bízik, hogy a javaslat ezzel végleg lekerül a médiahatóság napirendjéről.

Itthon

Legyen ön is milliárdos!

Milliárdos állami támogatáshoz juttatnák a médiahatóság szocialista és szabaddemokrata tagjai az RTL Klubot és a Tv2-t a gazdasági válságra hivatkozva, ám a részletekről a testület kedden nem tudott megállapodni.

MTI Itthon

Nem kap engedményt az RTL Klub és a TV2 az ORTT-től

Mindkét országos kereskedelmi csatorna koncessziósdíj-csökkentési kérelmét elutasította szerdai ülésén a médiahatóság - áll az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) MTI-hez eljuttatott közleményében.

1
50 51 52 53 54 55 56

A címlapról ajánljuk