hvg.hu Gazdaság

Azt ígérik, most rendesen felújítják a nagykörúti villamospályát

Hétvége óta ismét buszokkal pótolják egy szakaszon a nagykörúti villamosokat. A pálya egy olyan szakaszát építik át, amelyhez a korábbi években egy-egy részen már hozzányúltak, de akkor csak kisfelújítást végeztek. Most komplett rekonstrukciót végeznek nyáron, tehát az alapzattól újjáépítik a pályát, korszerű módszerrel. Európa egyik legforgalmasabb villamosvonalán azonban így sem lesz még a teljes pálya felújítva.

hvg.hu Itthon

Nem zavarta a kamera a körúti mobilbolt rablóját

A rendőrök keresik azt a 26 éves férfit, aki csütörtök délelőtt késsel rabolt ki egy mobiltelefonokat áruló üzletet a Teréz körúton. A támadó fotóját és a bolt kamerájának felvételét péntek hajnalban tették közzé.

hvg.hu Itthon

Üzent a rendőrség a Teréz körúti robbantónak

„Egy percig sem érezheti magát biztonságban az elkövető” – írták az ORFK csütörtök délutáni közleményében, amelyben arról számoltak be, hol tart a nyomozás a Teréz körúti robbantás ügyében. Eddig 591 bejelentés érkezett, valamint az eredmények között említik, hogy a razziában több más bűnözőt is lekapcsoltak.

hvg.hu Itthon

Teréz körúti robbantás: több mint 300 bejelentés van már, egy nő is jelentkezett

A Teréz körúti robbantás ügyében 320 bejelentés érkezett a rendőrségi zöld számra, és 160 kamerafelvételt foglaltak le. Az elkövető felkutatásához létrehozott oldalra 18 videó-, illetve képfelvételt töltöttek fel. A bejelentések folyamatosan ellenőrzik a rendőrséggel közösen, illetve elemzik a kamerák felvételeit – közölték a Központi Nyomozó Főügyészségtől csütörtökön.

1 2 3

A címlapról ajánljuk